![]() |
| sunt Iuliana |
|
monica
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Hei, ma numesc Monica si sunt din Bucuresti. Am descoperit acest forum abia acu citeva zile, este EXTRAORDINAR. Am invatat foarte multe de la voi si sper din tot sufletul sa ma primiti si pe mine in cercul vostru. Lucrez cu copilul cu nevoi unice 6 luni - 6ani de vreo 2 ani si cred ca stiu cit este de greu dar si de fermecător cind copilul progreseaza dupa o munca de titan. Motto-ul meu: Rabdare si Consecventa, nimic nu este imposibil, greu da, imposibil nu.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
iuliana, am citit multe din postarile tale , sunt noua pe aici dupa ce termin de citit tot am sa-ti pun mai multe intrebari pentru fetita mea . Trebuie insa sa citesc tot sa vad unde sa-ti adresez intrebari , ma refer la ce capitole , pana atunci , dragi parinti sper sa CLONEZE cineva pe fata asta
cu drag, |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| multumesc tare mult pt aceste cuvinte |
|
iuliana
![]()
|
nu e trebuință de clonare pana acum am reusit sa ma impart cu succes acolo unde am fost primita...ma simt bine printre voi, si trebuie sa imi cer scuze pentru perioada aceasta care va fi ceva mai aglomerata cu examene in sesiune urmate de licenta-insa chiar daca mai rar-nu lipsesc.
Mi-a fost dor de voi urez bun venit noii mamici te asteptam cat mai des langa noi sa gasim impreuna solutii pentru toate problemele zilnice care apar-atat cu copiidar nu numai. au fost extrem de frumoase cuvintele.
Pentru incurajare in munca zilnica alaturi de copilas unei noi mamici speciale-o mica floricica ![]() |
||||||||||||
|
_________________ cu respect, iuliana |
|||||||||||||
| sunt Iuliana |
|
||
|

te asteptam cat mai des langa noi sa gasim impreuna solutii pentru toate problemele zilnice care apar-atat cu copiidar nu numai.
au fost extrem de frumoase cuvintele.