![]() |
| pentru rezultate optime-opt ore/h |
|
Beba
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Pai educatoarele ar necesită sa fie super-multumite daca vine copilul insotit de un tutore; dar peste catva timp cred ca se vor schimba lucrurile, fiindca o cere UE; ganditi-va ca a fost un "experiment" in care copii cu sindrom Down au facut facultate... si nu-s povesti! :yes:
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| educatoarele ar fi multumite... |
|
iuliana
![]()
|
daca si-ar face treaba cum se cuvine si nu ar avea nimic de ascuns ar fi totul perfect. Insa lucrurile, o spun cu rusine, pt ca ma repet, la baza si eu sunt educator-invatator, nu stau chiar asa cum ar trebui. Va pot marturisi ca la gradinita unde merge baiatul cu care lucrez nu mai au aces nici parintii-ce-o mai fi si asta!
Ba mai mult, fisele din raportul de activitate saptamanal sunt lucrate de educatoare atat de grotesc-te prostesc pe fata, sunt ale unui copil de clasa 1-2, scolar, ori noi vorbim de un copil autist hight functioning... ...deci chiar sunt numeroase complicații cu gradinitele...daca tu ca parinte nu le spui întocmai ce are copilul...Nu trebuie generalizat, se gasesc si oameni deschisi si intelegatori cu care se poate colabora Am vorbit cu parinit tare multumiti de educatoare care ajuta, isi dau interesul, accepta copilul, si tutorele sau, sau profesorul de sprijin din legislatia noastra. Si daca le spui "copilul meu e autist", nu cred ca trebuie sa precizez cate usi ar fi trantite in nas parintilor
...si bine ar fi ca ne obliga UE de mult...da noi am favorit sa adaptam intai preturile la cerintele lor, pt calitatea serviciilor ma tem ca mai avem de asteptat |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
:w00t:
Toti isi adapteaza preturile, mai putin noi!!! ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| foarte sugestiv |
|
iuliana
![]()
|
ai exprimat elegant aceasta realitate urata! Da-mi voie sa sper ca lucrurile se vor schimba in bine si pt noi cat mai curand
|
||||||||||||
|
_________________ cu respect, iuliana |
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
Uite, este o gradinita in Bucuresti, cu o directoare inimoasa si cu care am vorbit foarte deschis despre copii cu autism, parinti nesimtiti si cu bani, personalul specializat, dorinta de a face ceva pentru copii... Adica o paleta destul de larga; astept un OK pentru a nu se considera reclama si sa fiu sanctionata in vreun fel...
Si ea a avut probleme la nastere cu copilul si... are "ceva" si am simtit ca e o persoana deosebita care vrea sa ajute. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Viorel
![]()
|
[url=http://www.99poze.ro/p/031a700b78dcd0108072c6c2620ed24f.jpg]
[/url]
Salut! ca sa zic asa, sunt incepator in ceea ce priveste colectarea informatiilor pe acest subiect. Pentru inceput; stie cineva o Gradinita speciala, in Bucuresti, in care se lucreaza efectiv cu fiecare copil ? Multzam fain si anticipat! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
lia
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Eu as fi multumita sa gasesc o gradinita in care sa mi-o primeasca. Deja am inceput sa ma interesez, si daca pronunt cuvantul magic "ingrijire mai atenta" isi dau seama ca e ceva in neregula si ma refuza toata lumea, pe diferite motive. |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
| TOT DESPRE GRADINITE |
|
||
|

adica chiar se simte nevoia de mult mai mult.
nu ezitati, programul intensiv de lucru
:w00t:
Si ea a avut probleme la nastere cu copilul si... are "ceva" si am simtit ca e o persoana deosebita care vrea sa ajute.
[/url]