|
alinutza
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 19/Mai/2010 |
| Mesaje: 22 |
| Localitate: Ploiesti |
|
 |
dragele mele, va scriu azi dupa doua zile de mers consecutiv la buc. Sunt f.revoltata, oare in tara noastra nu exista medici, nu exista profesionisti care sa puna un diagnostic copilului meu? De doua ani merg la toti doctorii posibili din Buc si din Iasi (noi suntem din Ploiesti) si copilul meu nu are inca un diagnostic. Imi vine sa plang, imi vine sa tip nu stiu de ce am avut nenorocul sa ma nasc in tara asta!!! Dupa cum v-am spus acum cateva zile un psoholog mi-a dat vestea infioratoare ca Vladut al meu are note autiste. De atunci stau pe internet pana noaptea la 2.00 si caut si citesc tot ce se poate despre aceasta boala daca pot sa-i spun asa. Ieri si azi am fost ptr. confirmarea diagnosticului la Buc. si mi s-a spus de catre un medic neuro-psihiatru si de catre un genetician ca Vladut -nu are nici un autism- , se pare ca problema lui este genetica, dar nu se stie ce. Noi am mai facut teste genetice ptr. sindrom Williams dar s-a infirmat diagnosticul.Mi s-a spus ca genetica este o stiinta f. complexa si exista posibilitatea ca niciodata sa nu aflam de ce sindrom sufera. Si-atunci ce-avem de facut am intrebat? Incepeti sa faceti terapie cu el dar nu Aba ca nu e buna dar atunci care? Nu stim pana nu aflam ce are si uite asa ne invartim in cercul neputintei si al frustrarii pe care o simtim noi ca parinti.
Nu stiu unde sa mai merg cu el, simt ca nu am forța sa-l ajut si ma simt mica si parca ma invinovatesc si imi pun neincetat intrebarea de ce m-am nascut si eu si vlad in tara asta?
|
|
|