![]() |
| UN AN DE POMINA ! |
| UN AN DE POMINA ! |
|
vali
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Povestea mea la http://www.autism.ro/forum/viewtopic.php?t=655
Rog,administratorul sa mai corecteze,deoarece sau mai strecurat unele greseli,sunt f. ocupata! |
||||||||||||
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation" |
|||||||||||||
|
Beba
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
bine ai venit, Vali, ne bucuram sa te avem printre noi! Si iti dorim cu totii ceea ce ne dorim si noua : un an plin cu realizari si bucurii... si multa, multa sanantate!
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Va pup mamici, oriunde ati fi! |
|||||||||||||
|
ANDREIAS
![]()
|
BINE AI VENIT VALI !
Dupa ploaie mereu rasare soarele! Speram din tot sufletul sa fie asa si pentru tine.
Am inteles ca se face ABA la Barlad. Poate ne povestesti mai in detaliu despre centrul de acolo. |
||||||||||||
|
_________________ "Viata ne este data ca o bucata de lut. Important este sa stim cum sa o modelam!" ![]() |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Bine ai venit Vali...
Azi de ziua martisorului..am fost intampinata de multa dragoste,observ ca oamenii au si dragoste de daruit...bucuria cea mare a mea a fost ca pe langa mertisoare si flori,am primit si mesaje de la voi ceea ce inseamna,ca oameni au suflet mare...inca nu am citit povestea ta de pe autism.ro dar voi citi mai amanuntit...oricum ceea ce ai povestit aici am inteles multe...dar daca esti inconjurata de prieteni,vei fi incurajata pozitiv si vei reusi sa treci mai usor prin viata. ![]() |
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre anasperanta la 15/03/2007 17:44, modificat de 1 data in total _________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
Armina
![]()
|
Bine ai venit ,Vali si pe acest forum.Iti stiu povestea de pe celalat forum .
Despre povestea cu magazinele as scrie pagini intregi .Am platit la sticle sparte cind eram in Rom ..iar aici am lasat de atitea ori cosul plin cu cumparaturi fara sa mai am puterea sa-l platesc.Se pare ca este o problema senzoriala ,lumina ,galagia ,mirosurile ,sunt senzatii coplesitoare ,prea numeroase dintr-o data pt a le putea procesa si ii coplesesc. Acum de cnd e verbal Dan pur si simplu refuza sa intre si incerc sa imi planific cumparaturile fara el ,asa cum pot.Vor trece si astea intr-o zi cum au trecut si altele,o sa vezi .Mult succes lui Bogdan in continuare! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
vali
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Multumesc tuturor pentru incurajari, chiar am inceput sa ma simt deja mai bine, vazand ca atata lume este alaturi de mine!
Armina, fostul meu sot si la 40 ani avea retinere de a intra in magazine, doar ca au disparut tipetele, care au fost inlocuite cu " Te duci, te rog, tu sa cumperi inauntru caci m-am certat cu vanzatoarea asta" si cam asa spunea peste tot...dar in ciuda acestui fapt, inca mai roiesc nevestele dupa el, probabil si datorita aspectului lui fizic f. placut (numai ca nu pot sa reziste o perioda mai lunga). |
||||||||||||
|
_________________ Bogdan, august 2002, autism infantil, face ABA la "Cristi's Outreach Foundation" |
|||||||||||||
| UN AN DE POMINA ! |
|
||
|