![]() |
| Un link cu multe informatii pentru terapie |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Revin la postul de mai sus , daca posesorul linkului il vede postat aici , imi cer scuze ca mi-am permis fara sa-i cer voie inainte , dar e prea bun linkul pentru a fi trecut cu vederea de parintii care fac terapie ABA cu copilasii lor .
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| link autism |
|
mariam
![]()
|
www.autismro.com
informatii utile |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gamara
![]()
|
gabi, nu ma supar. de aceea am facut site-ul, ca cat mai multi parinti sa poata beneficia de materialele de pe el, pe care numeroase le-am strans si cu susținerea altora, care mi-au trimis tot ce au avut ei mai intersant si util. nu trebuie sa imi ceara nimeni voie sa foloseasca ceva de acolo sau sa posteze linkul undeva, e la liber
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
mariam , multumim pentru interventie , autism.ro ,este inceputul pentru toti parintii . Cei care sunt pe acest forum isi culeg informatii de acolo , este ABC-ul parintelui din Romania , daca vrei . Ceea ce a facut Gamara e nou si ,,bine utilat,, teribil de la indemana oricui , si ma refer la parintii care nu au timp sa rasfoiasca prin autism.ro , desi ...eu as sfatui pe toata mulțimea sa citeasca tot ce e acolo
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
mani
![]()
|
Un blog cu numeroase informatii pentru parinti. Eu i-am sugerat autoarei sa scrie 2 articole despre ce m-ar interesa pe mine si le-a scris.
Ne cunosteam de ceva timp si este o tipa extraordinara. Sper sa va ajute! http://autismterapie.wordpress.com/ |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Un link cu multe informatii pentru terapie |
|
||
|

, ca dovada ca uneori si taticii fac lucruri bune -exceptionale chiar , , un link , ziceam care a mai fost postat pentru testul PORTAGE , pe forum . DEci accesati cu incredere si vizionati , puteti chiar folosi multe din fisierele postate acolo .