![]() |
| unde trebuie sa ma interesez ptr tabara? |
|
nico_g
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Speranta, eu stiu ca la Sp. de Copii se fac programari pentru tabere, la secretariatul din policlinica, cu trimitere de la medic de specialitate, de alte acte nu stiu... Asa era sigur acum 8-9 ani, dar nu cred ca s-a schimbat ceva. Alta cale nu stiu... Nu-i rau sa suni pur si simplu la policlinica, macar iti spun care e calea... Telefon 0236469100
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
NUUUU! nico, confuzi tabara cu biletul de tratament care se ia cu trimitere de la medic , apoi de la casa de pensii. Aceste bilete au sigur legatura cu DJT galati DIRECTIA JUDETEANA DE TINERET . SUNT BILETE DE TABARA PENTRU COPII ...Orice copil are dreptul la tabara , de 7 zile prin acest sistem , copiii nostrii fiind cu handicap grav si cu insotitor au dreptul la aceste tabere , gratuit .Aici e paragraful: (2) Prescolarii, elevii si studentii cu handicap, impreuna cu asistentii personali si asistentii personali profesionisti, dupa caz, au dreptul la locuri gratuite in tabere de odihna, o data pe an, chiar de forma de invatamant.
(3) Sumele aferente dreptului prevazut la alin. (2) se asigura de la bugetul de stat prin bugetul Autoritatii Nationale pentru Tineret. din legea 448 . CEEa ce spui tu e legat de bilete de odihna si remediu , care se iau prin recomandare medicala . Singura nelamurire pe care o am e daca Crinei ii va da , pentru că ea nu e la scoala (de stat sau privata , e la centru ) caci aceste bilete sunt pentru cei din gradi , scoli , studenti . Noi intodeauna ducem o adeverinta de la scoala , căci scrie in lege ca e pentru elevi . ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Uite aici adresa de pe net : http://www.djtgalati.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
Ai putea trimite un mail sa vezi unde au sediul exact ... Eu va recomand sa mergeti direct la directiune cu legea 448 in mana , depinde foarte mult de conducere . Noi asa am procedat in debutantul an , ei nu stiau de aceasta facilitate , caci bilete de tabara se pot lua din scoli , dar nu stiau de legea 448 (paragraful educatie) si am avut intelegere si deschidere , trebuie insistat . Mai stiu o mamica din Giurgiu care a fost anul trecut , pentru prima data si a fost f multumita .... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
habar nu aveam ca sunt mai numeroase feluri de tabara... de chestia asta prin intermediul spitalului stiam pentru ca, acum multi ani am confecționat acolo si vedeam lume multa care solicita tabara... De alta forma nu stiam...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
uite am intrat pe site-ul lor si am gasit adresa asta de email tabere@djtgalati.ro
Ar fi posibil sa raspunda daca le scrii, fara sa te deplasezi pana acolo (undeva pe str. Portului). |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
danielar63
![]()
|
Ana, Gabi are dreptate.Trebuie sa mergi la DJT care este chiar in cladirea Inspectoratului scolar,chiar langa liceul de marina.Faci o cerere in care soliciti sa mergi intro tabara gratuita la care atasezi o copie la certificatul de handicap.Daca vrei sa mergi la munte ar fi bine sa specifici in cerere.Eu am fost deja si ar fi bine sa te grabesti pentru ca am inteles de la doamna care se ocupa de cereri ca anul trecut au fost si cereri neaprobate pentru cei care s-au dus prea tarziu.
|
||||||||||||
|
_________________ Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii. |
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
si eu am fost anul trecut cu fetele de la oradea
asa ca astept sa se hotareasca locatia de anul acesta sa pot merge sa depun cererea am promis ca am sa ma interesez de locatiile din jud alba , asta ca sa mai schimbe si iei locatia dar cred ca pot cauta pe net taberele ce apartin de DJTS am sa incerc este o locatie faina in jud alba si anume la ARIESENI si este îndeajuns de mare capacitatea de persoane ne putem cupla chiar si mai multe judete si facem o intalnire nationala ar fii super daca vreti merg personal si ma interesez de locatie si vorbesc cu administratoarea |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
daniela...in ce tabara ai ales sa mergi la munte sau la mare?...si avem posibiitatea sa alegem si locatii ca de exemplu am mentionat eu mai sus??...sau ca de pildă spune angela?
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
danielar63
![]()
|
Noi am cerut tot la mare.Suntem un grup 14 mamici cu copii,de la noi de la scoala.Anul trecut am fost tot la fel si inca doua mamici cu copiii lor de la Emil Garleanu care au fost trimise cu grupul nostru.Ce stiu eu de la acele mamici este ca ele au vrut sa mearga la munte si in cu totul alta perioada.Nu stiu exact care este procedura,daca trebuie sa se stranga un anumit numar de cereri pentru o locatie,astfel incat sa se formeze un grup de un numar de persoane...trebuie intrebat acolo.Noi am ales marea pentru ca copiilor le-a placut extraordinar de mult si vor sa mearga tot acolo.Am incercat sa te sunsa-ti dau mai numeroase detalii, dar imi intra casuta vocala.
|
||||||||||||
|
_________________ Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii. |
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
voi chiar nu sunte-ti satule de mare?
parca vad ca concediile numai acolo le petreceti aveti probabilitatea sa vedeti si alte regiuni din aceasta tara gratuit si nu profitati de ea la munte sau simtit foarte bine copii si aveam si apa seara erau franti de la aer si drumetii printre copaci si frunze iar peisajul te lasa fara grai acum ,normal, fiecare unde vrea http://tineret-alba.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=58 v-am pus un link cu conditiile taberei mai este si tabara de la roica si de la poiana vadului |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Fata mea imi spune zilnic , daca e soare , ca vrea sa mergem la mare ...imi place si mie teribil de mult . Ce sa-i spun ca mergem la munte anul asta ? Si o sa ne balacim in apa rece de 5 cm? Nimic nu se compara cu nisipul si cu valurile , la munte pot ajunge si in restul anului , dar la mare , nu.Asa ca eu sigur aleg marea . speranta , in legatura cu intrebarea ta referitoare la locatii ...exista 2 feluri de tabere de stat : cele care apartin Autoritatii nationale pentru tineret ( respectiv DJT ) si cele care se deruleaza prin Ministerul Invatamantului . Acum , preturile sunt la fel , noua ni s-a oferit anul trecut Navodari sau costinesti , dar am ales tot Eforie Sud din cauza ca plaja si marea sunt mai...pustii , nu e aglomerat si poti lasa copilul sa faca ce vrea , nu trebuie sa-l feresti de ,,a calca pe cearceafuri ,, sau ,,sa nu se piarda,, , asta e unicul motiv pentru care am ales . Sincera sa fiu in 2008 mancarea a fost proasta si am avut o strangere de inima in 2009 daca sa mai mergem sau nu , dar , surpriza mare...mancarea a fost excelenta , foarte buna , nu trebuia sa mai cumparam nimic in plus copiilor , unde mai pui ca pe plaja nu sunt chioscuri , decat unul solitar , pe toata plaja ...aproape ca n-am avut pe ce cheltui banii de buzunar . Nu stiu cum va fi anul asta , la Costinesti e agitatie mai mare , habar n-am daca Andreea s-ar simti mai bine , dar noi am ales in unanimitate tot eforie Sud . La munte merg jumatate din persoane , iar restul la mare .
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Si oricum avem foarte multe pe cap cu sediul nou . Ieri am avut sedinta dar pe la inceput de luna martie mergem sa depunem cerere, inca cerem si munte si mare . La mare noi intodeauna am cerut perioada de mijloc a lunii august , dar niciodata nu am primit asa , pentru că pana ni se aproba sumele de la Bucuresti , locurile se ocupa , asta e . Cine merge la mare nu poate merge gratuit si la munte sau invers , adica nu ai dreptul la 2 sejururi gratuite , doar la unul , in al doilea poti merge cu plata , daca unul a fost gratuit . Noi am mers pe cont propriu la munte , fiind cumplit de aproape de Oradea , probabil la fel vom face si anul asta.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
fetelor,pentru tabara trebuie neaparat certificat de handicap?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Pentru TABARA GRATUITA , adica legea 448/2006 e legea persoanelor cu dizabilitati , iar la capitolul EDUCATIE , este prevazut acest drept al elevului , studentului sau copilului de gradi sa mearga gratuit la mare impreuna cu asistentul sau personal . Daca nu are asistent ci doar indemnizatie , persoana care il inlocuieste tre sa plateasca ( in jur de 340 ron) cazarea si masa in sistem de tabara ( sa nu va imaginati ca sunt conditii hoteliere )) , dar e nespus de elegant si util pentru acesti copii impreuna cu unul din parinti .Facilitatea e valabila pentru absolut orice fel de grad ( 1, 2 .,3)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| unde trebuie sa ma interesez ptr tabara? |
|
||
|