![]() |
| URGENTE |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Multa sãnatate îi doresc Irinei...acum se simte mai bine?Crinuta mea a trecut si ea de doua ori prin asa ceva...o data la 2 ani(a fost internata in spital)si o data in toamna din anul trecut....a doua oara nu ma-m mai speriat chiar asa de tare si am luat-o din pripa ...i-am dat Metoclopramid... cateva picaturi si dupa o jumatate de zii de vomat sa linistit...de fapt la o ora dupa ce iam dat metoclopramid sa linistit....Voma intruna in jet tot ce manca si bea...nici apa nu putea sa bea. :-O
|
||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre anasperanta la 11/01/2007 17:23, modificat de 1 data in total _________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
As vrea sa stiu cum se ami simte Irina... eu, fiului meu, timp de aprox 3 luni dupa ce l-am nascut i-am tinut lumanarea... :weep: Si medicii imi spuneau sa nu mai trag de el... Asta am scris-o ca paranteza, ca sa stiti ca inteleg ce inseamna sa ai astfel de probleme...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
multumim de intrebare....irina e bine,multumesc lui d-zeu....m-am speriat foarte tare si mi-a fost atat de mila de ea...sper sa nu mai trecem prin astfel de situatii...se pare ca a fost o viroza abdominala
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
viroza abdominala... nu e prea des intalnit diagnosticul, nu?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
si eu m-am mirat putin....nici eu nu am mai auzit....dar asa mi s-a spus.... :doc_2arzt:
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| URGENTE |
|
||
|