Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Vaccinul ROR
cara112
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

Data inscrierii: 18/Dec/2007
Raspunde cu citat (quote)
Vaccinul ROR poate provoca autismul copiilor care au predispozitie spre aceasta boala .Thimerosal este un conservant care face parte din acest vaccin si este pe bază de mercur folosit în fabricarea vaccinurilor de tip multidoză. Acest conservant evită dezvoltarea unor bacterii sau ciuperci în vaccinuri, care ar putea genera infecţii la locul vaccinării. De asemenea, thimerosal stabilizează vaccinul menţinându-i eficacitatea pe o perioadă întinsă de timp. Mercurul are legături clare cu boli neurologice si cert este ca ele au fost inlaturate din vaccinarile pentru animale dar nu si pentru bebelusi .Safe Minds evidenţiază deasmenea faptul că una din şase femei însărcinate are deja nivelul de mercur din sânge suficient de mare încât să cauzeze vătămări neurologice copiilor lor nenăscuţi, din cauza expunerilor la mediu.Lipsa datelor ştiinţifice face ca Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO) şi Administraţia medicamentului din USA (FDA) să nu considere deocamdată thimerosal un pericol pentru sănătatea copilului sau a partenerelor însărcinate. Cu toate acestea, se recomandă ca în viitor acest conservant să nu mai fie folosit în fabricarea vaccinurilor şi să se găsească o alternativă mai sigură. In luna noiembrie am avut nunta si ca indiferent ce tanara sotie imi doresc din tot sufletul in copilas , lucrand intr-un mediu in care autismul deja a devenit o normalitate pentru mine iar durerea parintilor este atat de mare cat frumusetea copiilor ,sunt pusa in dificultatea de a alege in a face acest vaccin sau nu . Pentru ca la noi in Romania cercetarile sunt destul de vagi ,de fapt cam tot ce se intampla in jurul nostru ,dar in America deja se pune problema interzicerii acestor vaccinuri si administrarea unor capsule adjuvant pentru rujeola, oreion, rubeola ca de exemplu granulele morbilinium .
Cu stima , Manescu Carmen .
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
Cara ...am mutat felicitarile ptr nunta la "sabatorile din viata noasra"...iti urez si eu ...sa fii fericita sa iubesti si sa fii iubita. flowers

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje