Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
vaccinuri, mercur si autism , despre ZEOLIT
Starlight
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

Data inscrierii: 26/Mai/2008
Raspunde cu citat (quote)
Vaccinurile pentru copii contin Thimerosal, un conservant cu mercur 49,6% din greutate. Asta este o cauza principala a cazurilor de autism la copii.
O alta cauza este vaccinul ROR (MMR in engleza). In America 1 din 150 de copii este autist. In 2003 Thimerosalul a fost scos din vaccinurile pt. copii in Statele Unite.

http://www.naturalnews.com/011764.html
http://www.nationalautismassociation.org/thimerosal.php
http://www.safeminds.org/
http://www.ashcraftandgerel.com/thimerosal.html
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Multumim pentru informatie ...Dar cine esti?
o mamica ?
Starlight

Revin cu informatii despre o cale de eliminare a mercurului si metalelor grele. Este vorba de un obiect normal numit zeolit. Cercetari efectuate in Statele Unite au dat rezultate uimitoare.

http://zeoliteautismstudy.com/home/

Nu trebuie sa fi mamica sa vrei sa faci bine pentru copii cu astfel de probleme.
gabi.b
gabi.b
Acest produs se gaseste si in Romania? stiu mamica din Romania care si-a comandat un obiect ( nu-i stiu numele produsului) din SUA pentru detoxifiere , e vorba de o solutie care se pune pe oielea antebratului ...Spunea ca ajunge greu in RO si are nevoie de conditii speciale de pastrare , de aceea a renuntat . Eu mai stiu ca aceste detoxifieri se fac sub supraveghere medicala , adica trebuie facute analize pentru a vedea ce anume se elimina , asa procedeaza parintii din SUA . La noi din pacate aceste analize nu se fac , doar la laboratoare din strainatate unde intradevar poti comanda setul acasa , dar...costa ..Tu ce stii despre astfel de lucruri .

Te intrebam cine esti , deoarece noi ne prezentam aici pe forum , avem psihologi , medici si logopezi , dar majoritatea suntem parinti . Acesta e motivul pentru care te-am intrebat daca esti mamica sau nu... flowers
Starlight

Zeolitul se poate gasi si in Romania sub numele de Megamin, pe unele site-uri si distribuitori. Nu s-a facut se pare inca un studiu cu acest articol la copii cu autism. Exista insa un produs care este verificat chiar si in prezent in Statele Unite si care s-a dovedit eficace in autism. Se numeste Normal Cellular Defense. Este un zeolit lichid. Patru sticlute cu 300 picaturi fiecare costa $160. Tratamentul se face minim 3 sau 4 luni.
se bea multa apa in acest timp. 10-15 picaturi de trei ori pe zi.
Acesta este un produs natural purificat si activat dupa o metoda brevetata. Este se pare cel mai bun chelator natural pt. metale grele. Spre deosebire de articolele farmaceutice existenete cum este DMSA pentru eliminare mercur care au urmări adverse si nu cred ca au acelasi efect. In plus se fac desigur sub supraveghere medicala.
Pentru NCD nu este nevoie de analize. El nu are nici o contraindicatie sau efecte secundare. Este extraordinar de bun pentru detoxifierea organismului, pentru radicalii liberi, metale grele, pesticide, etc. indiferent de varsta si stare de sanatate. este bun pentru oricine. Este bun si in cancer.
Stiu doar ca produsele pe baza de zeolit-clinoptilolit, pot diferii mult in functie de origine si metoda de purificare si activare.

Sunt un tatic si ma bucur sa pot fi de ajutor cu informatii pentru ca si altii parinti sa afle de aceste posibilitati de abordare a acestei probleme.
Autismul propriuzis are cauze genetice si mai mult. Dar acestia sunt o mica parte din numarul copiilor cu simptome de tip autist.
gabi.b
gabi.b
A fost o perioada cand m-a interesat foarte mult chelarea , am citit tot ce am prins si am vizionat filmulete cu copii recuperati in urma chelarii ceea ce mi s-a parut fantastic . Singura mea retinere e ca mi-i teama sa-i fac fetei mele din cauza ca am vazut si lucruri negative , adica pe langa metalele grele care s-au eliminat , organismul a eliminat si ce nu trebuia si atunci s-a produs un dezechilibru cu consecinte grave asupra sanatatii copiilor . De aceea am inteles ca e important sa faci analizele periodic . sa nu ma intelegi gresit ,nu neg ca ceea ce ai scris tu e adevarat , doar ti-am expus retinerile mele . Oricum informatie ne e de mare folos si :thankyou: din suflet ca ne-ai pus-o la dispozitie , poate se gaseste si un medic care sa aiba curajul sa ne indrume in acest sens , eu stiu...Pana atunci fata mea e intr-un tratament de detoxifiere de vaccinuri ( al d-rului Nahiu) si poate pe viitor , o sa prind curaj daca la altii functioneaza...Mai scrie-ne ,daca la voi sunt rezultate!

Pana atunci :hi:
Starlight

As putea spune ca este intradevar fantastic sa poti elimina metalele grele atat de usor si eficace. Zeolitul este un chelator normal si fără cusur in acelasi timp. De ce? Pentru ca particulele de ordinul nanometrilor cu sarcina electrica negativa fac un schimb ionic in organism lasand ionii de magneziu, calciu, sodiu sau potasiu in schimbul ionilor pozitivi (oxidati) ai metalelor grele. In acelasi fel indeparteaza din organism si alti radicali liberi (reziduuri oxidate rezultate din metabolism), elemente radioactive, teflon, nitrosamine, xeno-estrogeni, pesticide, ierbicide, acid perfluorooctanoic, si multe altele.
Are urmări benefice in afectiuni cum sunt: ADD, ADHD, alzheimer, artrita, autism, cancer, chisturi si tumori, depresie, diabet, fibromialgia, gripa, raceli, probleme respiratorii si gastro-intestinale, otravire cu metale grele cum sunt si cele provenite din plombe, hepatiata C, tensiune ridicata, SIDA, pietre la rinichi de tip uric in special, lipsa de claritate mentala, sindrom premenstrual, toxicitate de la implant siliconic, afectiuni ale pielii, muscaturi veninoase, afectiuni virale, scleroza multipla si altele.

Tone de zeolit s-au folosit la Cernobil pentru a neutraliza cesiul radioactiv si strontiu-90.
Zeolitul este un dominant antiviral. Virusii ca si ionii de metale grele si radicalii liberi, etc. sunt toate cu sarcina pozitiva care sunt atrase de nanoparticulele de zeolit si scoase afara din organism. Zeolitul nu se acumuleaza in organism ci se elimina in 5-7 ore complet din organism.
Nu indeparteaza nimic din "ce nu trebuie" din organism. Nu se compara cu chelatorii artificiali care intra in reactii chimice. Zeolitul are o structura poroasa cu goluri de 3-5 Angstromi adica de marimea a cativa atomi. El actineaza ca un caraus pentru ionii pozitivi care afecteaza sanatatea si puterea organismului. Tot ce este sanatos in organism, celulele, au sarcina electrica negativa. Sarcinile electrice de acelasi semn se resping si deci nu pot fi eliminate.

Din pacate am descoperit abea acum aceast minunat conceput pentru ca este relativ nou si sudiile sunt recente. Astept sa intru in posesia lui, sa-l folosesc pentru copilul meu si nu numai. El este îndeajuns de mare insa si nu stiu cum va actiona. Dar pentru copii mici efectele sunt deosebite. Pe site-urile trimise sunt filmulete si povestiri de succes legate de acest lucru.

As vrea sa stiu in ce consta tratamentul de detoxifiere de vaccinuri a dr-ului Nahiu?

Numai bine si multa sanatate la toata lumea!

Ultima modificare efectuata de catre Starlight la 05/06/2008 10:02, modificat de 1 data in total
Starlight

Iata un website interesant despre vaccinuri, poate va intereseaza:

http://www.thinktwice.com

este in limba engleza dar se poate traduce (aproximativ) cu Google Translate.

Numai bine!
gabi.b
gabi.b
Detoxifierea in cazul tratamentului de la dr Naghiu consta in detoxifierea de toate vaccinurile copilariei , ANTIPOLIO,DTP,ENGERIX,samd...Se incepe cu dilutie mica de ch30 apoi se continua cu ch200 si tot asa la fiecare vaccin ,toate pe rand alterandu-se cu DRENOR hepato-renal si cu remedii de comportament specifice fiecarui copil . Practic antivaccinurile se dau la fel la toti copiii , tratamentul difera doar la remediile specifice fiecarui tip de copil . flowers
Adevaruri mai putin cunoscute despre vaccinuri si vaccinare
Starlight

Un site pe teme de sanatate care are un obiect interesant despre vaccinuri:

http://www.ecolife.ro/articole/sanatate/adevaruri-vaccinuri-vaccinare.html

Multa Sanatate la toata lumea!
Starlight

Pentru ca exista un interes manifestat pentru zeolit revin cu informatii.

Zeolitul, de fapt Clinoptilolitul, este o roca naturala care are proprietati diferite atunci cand este luat intern, de detoxifiere de metale grele, dar si de tot ce are o sarcina electrica pozitiva, cum ar fi virusi, bacterii, radicali liberi etc. Este un alumino-silicat hidratat cu metale alcaline si alcalino-pamantoase. Cum ar fi calciu, magneziu, sodiu, potasiu.
Zeolitul nu reactioneaza chimic si nu ramane in corp, se elimina in cateva ore impreuna cu metalele grele etc.

Zeolitul are valoarea de a face un schimb ionic. Fiind incarcat electric negativ si avand o structura de tip colivie, cand vine in contact cu un agent incarcat pozitiv cu sarcina mai mare decat calciul, magneziul, potasiul, lasa pe acestia din urma si ii ia pe ceilalti care pot fi metale grele, bacterii etc. toti incarcati pozitiv. Acesta este principiul.

Am folosit zeolit lichid comandat in America de la un distribuitor. E putin cam scump. Aprox. $35 flaconul daca devi penis sau parca $40 altfel.
Exista si in Romania doua surse de care stiu. Una este Megamin sub forma de capsule, fabricat in Croatia, pe care l-am comandat mai demult de la un distribuitor din Cluj, si altul mai nou pe care l-am luat recent, BioZheolith, de la Dacia Plant si care se gaseste la magazine cu articole naturiste. Eu am dat 25 lei pe o cutie. Sunt tablete.

E greu de spus care e mai bun dar dupa mine este Liquid Zeolite de la Waiora numit NCD (natural celular defense), dar probabil nu cu mare diferenta. Ei pretind ca il purifica inainte si apoi il incarca cu calciu etc. Megaminul e pulverizat triboelectric.

Zeolitul trebuie sa se ia in apa si sa se bea multa apa cat dureaza tratamentul deoarce poate desihdrata. De întocmai este propus sa fie luat cu vitamina C pt o mai buna absorbtie.

Nu este trebuință de analize pt a monitoriza cea ce se elimina. Nu se poate elimina decat cea ce nu e necesar in organism. E un agent de detoxifiere si este un antioxidant aparte care elimina compusii oxidati (fara electroni).

Zeolitul e recomandat si de Dr. Gabriel Cousens, celebru nutritionist si autor de carti american. Printre cartile lui mentionez Spiritual Nutrition si Counscious Eating.

Dau aici adresa lui de site: http://www.treeoflife.nu/home-index/

alte situri:

http://zeoliteautismstudy.com/home/
http://zeoliteautismstudy.com/1-dr-p-clips-audio.htm
http://www.pacificrimmarketing.net/
gabi.b
gabi.b
Asa daca citesc , nu inteleg prea numeroase , ca n-am fost niciodata buna la chimie :sorry: . Dar pe scurt si din cate am discutat azi pe chat , as incerca pe mine , zelitul acela romanesc. O sa-l caut la noi .Practic toate bolile moderne sunt declansate intr-o masura mai mare sau mai mica de intoxicatiile pe care le ...dobandim. Asta-i omenirea in care traim . La copiii nostrii , cu autism , s-ar putea sa faca bine , nu zic nu , ca nu am incercat .Am vazut extrem de multe filmulete pe youtube , perfect convingatoare despre chelare , cu copii inainte si chiar vindecati dupa . Exista in SUA o adevarata ,,miscare de trupe,, in sensul asta , programul DAN , unde au fost prezentati copiii recuperati in urma chelarii . Dar la ei se fac analize! La noi nu . Diferenta , si aici ma refer strict la ZEOLIT , dupa cate vad in ceea ce s-a scris , este ca NU ARE URMăRI ADVERSE , la fel ca produsele chimice care se folosesc la chelare si care ar putea destabiliza organismul si functiile lui . Exista chiar cazuri mortale , din pacate . Si , culmea culmilor , chimistul care a ,,inventat,, chelarea nu intelege de ce n-a ,,functionat,, la fiica sa de 15 ani , probabil e varsta , nu stiu . Am dorit sa fiu mai explicita , si sper ca n-am incurcat prea mult lucrurile :oops:
doua cauze diverse ale autismului
Starlight

As vrea sa vorbesc despre ceva foarte important legat de cauzele autismului.
Este nespus de important sa fie facuta diferenta dintre autismul propriuzis si simptome similare cu autismul dar care nu este totusi adevarat autism.

Autismul propriuzis este o conditie aleasa liber ca experienta de viata de catre sufletul copilului si la intelegere cu familia lui.

Simptomele de tip autist, care sunt la marea majoritate a copiilor cu probleme de autism, cat si ADD si ADHD, sunt determinate de anumite vaccinuri si anumite ingrediente ale vaccinurilor cat si a altor cauze de intoxicare care afecteaza creierul si sistemul nervos.

Este la latitudinea fiecaruia sa accepte sau sa respinga aceasta explicatie.
Doresc sa fiu de ajutor cu informatii pe care le consider esentiale pentru parintii cu copii aflati in aceasta situatie.
cataf

Data inscrierii: 17/Apr/2010
Buna!
Daca a facut cineva detoxifiere cu Zeolit as vrea sa-mi spuna si mie ce efecte a avut, imbunatatiri etc

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje