![]() |
| VICTOR |
|
luana
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
buna, ai doi copii superbi ...esti foarte norocoasa ca il ai si pe al doilea, adica fetita ... sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bine!... si bine ai venit in familia noastra!
|
||||||||||||
|
_________________ vreau sa impartasesc din experianta mea in legatura cu , copilul meu care sufera de autism si la rindul meu sa invat lucruri noi de la alti parinti care sunt in situatia mea... |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Baiatul tau are nume de victorios!!!!Victor...frumos nume, minunati copiii Sa te ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa .Copiii nostrii sunt rarisimi , la fel si noi . Numai cine ii are STIE despre ce vorbesc eu aici... Noi am ajuns , printr-un paradox , sa ne uram ,,bun venit,, , de parca ar fi o bucurie , poate ca e ............avand in vedere ca doar asa ne putem ajuta intr-o lume surda si oarba la problemele copiilor nostrii . Mai scrie-ne despre Victor , cand poti , despre problemele sau progresele lui , sa ne bucuram impreuna sau sa ne sfatuim ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Armina
![]()
|
Bine ai venit ,Andreea!
Apropo de ce zice Gabi ,o mama descria undeva ca atunci cind a mers întâia data la o intilnire a parintilor ca autism ,s-a simtit de parca a intrat intr-un club select al carei mambra nu ar fi vrut niciodata sa fie. Sper ca te vei simti bine in clubul nostru.(select) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
hetelandreea
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
multumesc. Eu ma simt bine oriunde, poate asta a fost norocul lui Victor. Si uit rapid necazurile. Eu din fericire am o familie care ma sustine (sotul macar financiar, daca nu ne intelegem in toate aspectele cu viitorul lui Victor), niste prieteni (putini, adevarat, dar valorosi) care nu s-au indepartat de noi cand Victor a aparut si am nceput sa ne vedem din ce in ce mai rar si care isi aduc si copiii in casa noastra, ca Victor sa mai stea si cu ei. La noi singurele dificultăți au fost cele cu educatia din invatamantul prescolar, dar au trecut si ele... Si bine ati facut ca ati infiintat acest forum, si ca si scrieti in el, este o poarta catre noi informatii, ca daca noi nu ne zbatem, cine sa o faca? Poate doar daca ii va da Dumnezeu si celor de la tărie copii cu astefel de probleme, sa se miste ceva in directia asta...gradinite si scoli speciale numai pentru ei si alte beneficii absolut naturale in alte tari.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Prietenii care te ocolesc nu merita atentia ta! Noi suntem prietenele tale de azi . Vrei? Eu da.
Cei care au ramas inseamna ca au inteles . Tot ce conteaza sunt copiii tai ! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
hetelandreea
![]()
|
Ai perfecta dreptate.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Ai fii de acord sa pun pozica cu baietelul tau la galeria foto? Ma refer la slide-ul cu poze din josul paginii?
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
hetelandreea
![]()
|
Binenteles. Scuze de intirzierea raspunsului, dar aminceput scoala cu el, si nu am mai avut timp nici de deschis calculatorul. Imi faceti o bucurie.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Scoala |
|
hetelandreea
![]()
|
Am inceput scoala.... Merge bine, neasteptat de bine momentan. Doar la materiile noi (religie si engleza) este ceva mai complicat, dar facem fata. Profesorul de religie a fost un dragut si a spus ca daca nu se descurca, sa damo declaratie ca suntem "atei" si il va scuti de materie. Momentan nu vreau sa fac asa ceva, deci vom vedea pe parcurs. Psihoterapeuta care merge cu el la scoala este o draguta si in pauza, cu acordul invatatoarei,ia cite 2-3 copii cu ea si cu Victor si le explica cum sa se poarte cu el, sa nu fie suparati pe el daca mai face unle ciudatenii, si a mers!!!! Acum avem in clasa si 3 prietene fetite (binenteles, ele sunt cele mai mamoase la virsta asta!) si care il cauta si in parc si se joaca cu el. Victor o iubeste pe una din ele de nu se poate, o pupa toata ziua, iar in parc o cauta disperat sa se joace cu ea. Sunt niste scumpi! Parintii au fost draguti, la întâia sedinta invatatoarea i-a anuntat de Victor, si a venit si psiholoaga scolii, care in cuvinte pe intelesul lor,le-a explicat ce este diagnosticul lui Vicor. Au fost intelegatori, nu avem complicații momentan.
Ba chiar vreau s ava spun ca Victor are in clasa cativa copii, aproape 5, care au clar deficit de atentie si hiperchinezie, nediagnosticati de nimeni, de care parintii nici nu intreaba cum se descurca, si care ridica probleme clasei. Deci Victor se integreaza bine in peisaj... ha, ha.. Momentan avem numai f.bine la dictari. sa vedem pe mai departe. Psihoterapeuta a inceput sa il lase singur in banca, putin cite putin, si merge bine. E clar ca totusi il epuizeaza scoala, doarme dupa amiaza de rupe,el care nu inchidea un ochi la pranz... Sa vedem pe mai departe.. Va pupam. [url=http://www.99poze.ro/p/933db3093e0ddf18ebcf0529c410c3dc.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
hetelandreea
![]()
|
Scuza de repetitie, imi aparea ca netrimis, de aia apare mesajul de 3 ori....
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
L-am pus pe Victor la expozitia de poze din josul paginii!!!!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Psiholog |
|
hetelandreea
![]()
|
Caut psiholog pt. el pe terapie comportamentala. Are cineva cunostinta de unul bun din Bucuresti?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| VICTOR |
|
||
|

[/url][url=http://www.99poze.ro/p/e0d736ceb6a16451d57e7f6ef4d3012e.jpg]
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/7677a48a8fbee99deb671717c3db3eb8.jpg]
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/8894633166d64744f6ef1bad69119076.jpg]
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/90e4af131f08fc6e7f8faca5beb65bcb.jpg]
[/url][url=http://www.99poze.ro/p/1609b25daa65db9a6a5f7143da1e6c3b.jpg]
[/url]

Baiatul tau are nume de victorios!!!!Victor...frumos nume, minunati copiii Sa te ajute Dumnezeu sa fii sanatoasa .Copiii nostrii sunt rarisimi , la fel si noi . Numai cine ii are STIE despre ce vorbesc eu aici...
Noi am ajuns , printr-un paradox , sa ne uram ,,bun venit,, , de parca ar fi o bucurie , poate ca e ............avand in vedere ca doar asa ne putem ajuta intr-o lume surda si oarba la problemele copiilor nostrii . Mai scrie-ne despre Victor , cand poti , despre problemele sau progresele lui , sa ne bucuram impreuna sau sa ne sfatuim 

Cei care au ramas inseamna ca au inteles . Tot ce conteaza sunt copiii tai !
[/url]