|
alexonthesix
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 25/Mar/2008 |
| Mesaje: 1 |
|
|
 |
Buna tuturor! Numele meu este ALexandra iar in momentul de fata imi finalizez studiile la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. In acest sens, am hotarat sa studiez in cadrul lucrarii de licenta autismul din perspectiva familiei. Respectiv cum percepe familia aceasta problema, ce obstacole a intampinat din timpul aflarii diagnosticului, cum a reusit sa depaseasca aceste probleme, ce considera ca ar trebui facut pentru a imbunatati sanselor acestor copii de a se recupera. Astfel am creat un ghid de interviu care are drept scop identificarea acestor nevoi, ghid care doresc sa fie un punct de plecare in ceea ce priveste expansiunea serviciilor menite voua. In cazul in care doriti sa ma sprijiniti in acest sens si doriti sa completati ghidul de interviu elaborat, va rog frumos sa-mi dati un email la alexonthesix@yahoo.com pentru a vi-l trimite pe mail. De asemenea, daca stiti persoane interesate sa-l completeze, sa prezintă mai numeroase detalii in acest sens va rog frumo sa le dati adresa mea de mail. VA multumesc elegant de ajutor si va vor numai bine! 
|
|
|