Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
cercetare in autism
alexonthesix
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

Data inscrierii: 25/Mar/2008
Raspunde cu citat (quote)
Buna tuturor! Numele meu este ALexandra iar in momentul de fata imi finalizez studiile la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. In acest sens, am hotarat sa studiez in cadrul lucrarii de licenta autismul din perspectiva familiei. Respectiv cum percepe familia aceasta problema, ce obstacole a intampinat din timpul aflarii diagnosticului, cum a reusit sa depaseasca aceste probleme, ce considera ca ar necesită facut pentru a imbunatati sanselor acestor copii de a se recupera. Astfel am realizat un ghid de interviu care are drept scop identificarea acestor nevoi, ghid care doresc sa fie un punct de plecare in ceea ce priveste progresul serviciilor destinate voua. In cazul in care doriti sa ma sprijiniti in acest sens si doriti sa completati ghidul de interviu elaborat, va rog elegant sa-mi dati un email la alexonthesix@yahoo.com pentru a vi-l trimite pe mail. De asemenea, daca stiti persoane interesate sa-l completeze, sa ofere mai multe detalii in acest sens va rog frumo sa le dati adresa mea de mail. VA multumesc frumos de ajutor si va vor numai bine! :thankyou:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
cercetare in autism
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje