Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
medicamentatia e obligatorie la autism?
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Raspunde cu citat (quote)
am fost cu crina la neuropsihiatru si psiholog ptr reinoire de certificat...la ambele doctorite le-am spus ca nu ii dau fetei mele nici un medicament caci mai tare o agita...doamna doctor neuropsihiatru care face parte din comisie mi-a spus ca trebuie sa vin la consultatie macar de trei ori pe an si sa ii dau tratament...drept care mi-a prescris o reteta cu cerebolizin si encefabol...caci daca nu fac asa ma poate scoate din drepturile care le avem...si i-am spus ca nu pot sa i le dau ptr ca eu imi cunosc copilul mai bine,si nu vreau sa il dereglez mai tare, caci apoi tot eu voi ramane cu copilul......am luat reteta ,probabil le voi lua de la farmacie dar le voi arunca la galeata...caci deocamdata nu vad sa ii fie necesar....ma programat ptr o urmatoare consultatie,e foarte suparata ca nu ii dau medicamente...

Data inscrierii: 12/Feb/2008
pai ce-ti veni sa fii sincera? Si eu am incercat sa spun ca encefabolul si tanakanul il agita si a spus sa ii dau in loc de 5 ml doar 2,5. Dupa 3 luni (interval in care am incercat 3 zile sa ii dau cate 2,5 ml ca mai mult nu am rezistat) i-am spus iar ca il agita si nu i-a venit sa creada si mi-a zis sa ii dau atat de putin cat nu il agita. La el, doza care nu il agita, este 0 ml. Deci nu i-am mai dat deloc. Dupa 3 luni i-am zis ca poate sa ia cate 2 ml. Mi-a zis ca e bine si asa si a continuat sa imi dea retete. Meidcamentele le-am dat parintior mei, ca era pacat de ele, sunt destul de scumpe si parintii mei, la varsta lor chiar au nevoie. Ultima data am fost in august 2008. L-am mai programat de vreo doua ori dar ori era fosrte aglomerat si nu am stat, ori nu puteam pleca de la serviciu, ca lucrez numai dimineata. Deci, nu am mai fost...Dar, cat am fost, asa am facut, am luat retetele, spuneam ca parca observ ceva progrese (!) si toata lumea era multumita. Rationamentul cu controalele este ca, mergand din 3 in 3 luni, si spunand ca ii dai tratament, se vede "interesul" pentru evolutia copilului si nu faptul ca mergi acolo ca sa obtii niste bani, neglijand copilul... Cam asa gandesc ei, doctorii... De altfel se plang ca sunt prea aglomerati.
Am inteles ca este o doctorita noua la spital. Stii ceva despre ea? T u la care mergi?
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
prima data am fost la doamna doctor schiopu,un an i-am dat de la dansa medicamente si m-am oprit...apoi m-am transferat la campean...am zis sa ma transfer la ea, ca sa nu ma mai foiasca prea mult pe drumuri,daca tot nu mai ii dau medicamente si am fost sincera cu ea,caci e un adevar...crina pe atunci nici nu avea rabdare sa stea pe hol sa astepte cu orele ,anul acesta ca niciodata mi-a stat cuminte pe scaun si nu a plans cum plangea deobicei,si campean si-a facut acum un fel de cabinet particular inafara spitaluilui si nu a fost aglomerat...Nu stiu de o noua doctorita,nu am auzit...

Data inscrierii: 27/Dec/2007
:-P Si eu mint,mergem cam la trei luni cu ea la neuropsihiatru infantil,ultima data i-am spus ca nu ii mai dau rispolept:))desi nu ii mai dadeam de 8 luni si a facut niste ochi...ca n-am incredere in ea,ca nu imi drogheaza copilul.Si i-am spus ca eu am decis sa iau o pauza la rispolept,daca va fi necesitate ii voi da cand nu voi mai putea sa o stapanesc.si...n-a mai spus nimic,insa dupa mi le-a prescris pe restul...encefabol,tanakan...etcSi la protectia copilului m-a intrebat daca merg la

„Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari. Şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. Atunci să-i învăţăm să se adapteze.”(Maria Montessori)
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Asa ceva n-am auzit , sa te oblige chiar daca nu e nevoie..Da inteleg ca trebuie mers , sa zicem , la un control mai des ...dar sa te oblige la medicatie , nu cred ca au vreun cadru legal sa faca ceva in sensul asta , pana acum n-am auzit , altfel de ce nu obliga pe toata omenirea ? Eu merg la dr mea de cand s-a nascut Andreea , niciodata nu mi-a prescris nimic ,,obligat ,,i-am explicat ce ii dau si a trecut chiar si in fisa . In Oradea inca nu s-a plans nimeni de asa ceva , totusi am impresia ca ei au anumit plan , pe care asa vor sa-l ..realizeze . Eu sunt multumita ca de un an si ceva dr Naghiu , sta de vorba o ora intreaga cu mine si cu Andreea , se poarta civilizat , chiar daca inca nu sunt hotarata daca sa-i mai dau sau nu tratamentul sau , sfaturile lui imi prind bine, deoarece doctorita la care sunt e f aglomerata si e si la o varsta inaintata , sa zicem ca nu prea e la curent cu noutatile . Eu cred ca , si daca prescrie un medicament , daca tu nu vrei sa-i dai , nu-i dai si gata , iei reteta dar nu le scoti . innocent
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
la noi, nu prea ai voie sa ai idei personale, Gabi... Eu nu am indraznit nici sa spun ca ii dau remediu homeopat. O cunosc destul de bine si anticipam ca va spune ca daca vreau sa ma duc la "vraci", n-am decat...
Speranta, unde ai fost nu e cabinet particular. Acolo e Centrul de sanatate mintala si e "foarte" de stat, deci nu trebuie sa simti obligata in niciun fel. Acolo va fi candva si centrul pentru autism. Ai vazut ca e mult mai elegant decat la spital... Acolo mergem si noi pentru logopedie. La Schiopu nu am fost niciodata pentru ca stiam ca da imediat rispolept si nu vroiam sa ii dau.
medicamentatia e obligatorie la autism?
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje