|
 |
|
 | |  |
|
cata_mp
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 14/Sep/2007 |
| Mesaje: 39 |
| Localitate: Constanta |
|
 |
ATENTIE! PARINTI MARE ATENTIE LA CENTRELE LA CARE VA DUCETI COPIII!Am avut stupoarea sa merg la un centru unde se facea "terapia" din auzite.Coordonatorii spun ca au diplome multe. Isi fac reclama ca terapeutii angajati au facut cursuri de terapie cu formatori romani si straini.Teapa! Terapeutii sunt platiti foarte prost, au un fost angajati prin conventie , drept pt care cel mai vechi terapeut are maxim 2 luni si nu a fost specializat de nimeni, unul sau doi au mai facut terapie acasa.Sunt persoane dispuse sa lucreze dar nu li se face instruirea corecta. Copiii care merg acolo si platesc pe ora de terapie ABA destul de mult, nu au programe adecvate cu nivelul lor de progres, sunt tinuti 3 -4 luni cu imitatii de tot felul pe care ei le executa impecabil.Copiii scot cuvinte spontan, recunosc obiecte, cunosc culorile, partile corpului si nu li s-a mai actualizat programul de interventie de 2 luni.Se folosesc la suficient de multi intaritorii negativi si numeroase altele. Mare grija ca sub "blana de centru se pot afla niste tepe!".Nu spun, sunt cu siguranta si centre care merita tot respectul! Nimeni nu spune nimic si parintii saracii platesc 40 ron pe ora, pacat de suferintele lor!
|
|
|
 |
 | |  |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 19/Apr/2007 |
| Mesaje: 1020 |
| Localitate: oradea |
|
 |
Ai curajul sa-i spui numele? Asa ar stii parintii la ce sa se astepte , oricum suntem din orase diferite, slabe sanse sa ajungem întocmai acolo. Banuiesc ca e vorba de un centru din Bucuresti....
|
|
|
 |
 | |  |
|
ani
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 26/Aug/2009 |
| Mesaje: 212 |
| Localitate: bucuresti |
|
 |
m-ai facut sa rad,Gabi!Adevarul e ca Bucurestiul e ca America:tara tuturor posibilitatilor!Eu m-am internat cu baiatul la Budimex chiar in timp ce eram in remediu cu cerebrorisin si am rugat o asistenta sa-i faca injectia dupa ce in prealabil vorbisem cu dr ce ne internase si chiar el ne-a trimis la ea.Raspunsul ei a fost ca NU STIE SA FACA INJECTII LA UN COPIL ASA MIC!Am ramas stupefiata!I-a facut-o o alta asistenta dupa ce a cerut de la obraz 10 ron.Asta a fost acum doi ani.Exemple de-astea am destule,m-am lovit de ele peste tot unde am mers cu copii.Deci...dati nume,fetelor,macar sa stim de ce ne lovim pe unde mergem.
|
|
|
 |
 | |  |
|
cata_mp
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt

| Data inscrierii: 14/Sep/2007 |
| Mesaje: 39 |
| Localitate: Constanta |
|
 |
Nu este din Bucuresti, este din Constanta centru privat(este singurul), care se lauda ca fac terapie cu copii cu autism.Mai sunt si alti tutori care au trecut pe acolo si nu vor sa isi aminteasca, i-am sfatuit sa depuna si ei marturie pe forum-uri ca macar atat putem face pentru sarmanii parinti.Probabil ca in viitorul cel mai apropiat o sa mi se alature si altii.Ei spun ca tutorii nu sunt pregatiti si ca ei ii dau afara.Adevarul sta altfel: sunt platiti cu 360 lei pe luna la 4 ore pe zi, plus ca sunt angajati prin conventie si au spus ca la sfarsitul anului li se da un formular sa mai dea 6 la suta(salariu este cica 400 din care opresc ei 10 la suta pe luna si restu pana la 16% se da separat) si pleaca singurei.Au un site pe care se lauda ca tutorii au facut cursuri sustinute de formatori straini si romani.Nimic mai fals.Iar daca indraznesti sa spui ca nu consideri ca se procedeaza bine cu unul din copii sau poate ca ar merge mai bine altfel, iti spun ca stiu si ca oricum ei stiu ce e de facut si cand revizuiesc programul aveau in plan sa faca si asta.Daca spui afirmi ca nu au nici cea mai vaga idee despre terapie(asa cum am indraznit sa o fac eu) incep represaliile si calomniile.Sunt numeroase tare de spus.
|
|
|
 |
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
|
|
|
|