Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
studiu privind parintii copiilor cu autism
camel
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
camel
Data inscrierii: 30/Iun/2008
Raspunde cu citat (quote)
Va scriu in numele unei cunostinte,care are tema lucrarii de licenta "Personalitate si mecanisme de aparare ale parintilor de copii care sufera de autism"...... am completat si eu chestionarele respective.... pe cativa de pe forum i-am rugat deja pe privat sa le completeze si ei si sper ca au facut-o

Ar mai fi nevoie de persoane care sa completeze aceste chestionare , momentul e concis deja pana la predarea lucrarii..cei care pot sa-si rapeasca putin din timpul pretios pe care il au, rog sa dea chemare mesajului urmator si sa ii trimita un email la adresa iulia.ilca@gmail.com si ea va va trimite inapoi formularele de completat:

"Buna ziua!

Ma numesc Iulia Ilca si Va scriu pentru a va intreba daca doriti sa participati la cercetarea mea pentru lucrarea de licenta.

Titlul lucrarii mele de licenta este "Personalitate si mecanisme de aparare ale parintilor de copii care sufera de autism".
Scopul cercetarii este de a identifica in cel fel v-a schimbat viata si v-a afectat aparitia autismului la copilul Dvs. iar rezultatele le voi utiliza pentru a concepe un program de consiliere si suport pentru parinti.

In cazul in care doriti sa participati, va trebui sa completati cateva chestionare, 4 la numar:
- un chestionar cu date generale despre Dvs. si copilul Dvs.
- un chestionar de personalitate (DECAS)
- un chestionar care evalueaza mecanismele de aparare (SEMCA)
- un chestionar care evalueaza schemele dezadaptative (YSQ-S3)

Daca este posibil, ar fi deosebit de bine daca ambii parinti vor completa separat chestionarele.

Veti gasi atasate la acest e-mail toate cele 4 chestionare.
Unde nu este trebuință sa introduceti o valoare, Va rog scrieti un "x" in dreptul raspunsurilor alese sau schimbati culoarea font-ului.

Daca preferati sa le completati in scris (si nu pe calculator) va rog sa imi trimiteti un e-mail cu adresa Dvs. iar eu vi le voi trimite prin posta.

Va multumesc mult pentru timpul acordat!

Iulia Ilca"
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
studiu privind parintii copiilor cu autism
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje