Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
DAVID -un ingeras deosebit!
ada
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
ada
Data inscrierii: 26/Apr/2010
Raspunde cu citat (quote)
BUNA tuturor! numele meu este ADA si as dorii sa-mi fac si eu povestea cunoscuta voua mamelor de ingerasi. Am un baietel pe nume David in varsta de 2ani si 6 luni care cu putin timp in urma a fost diagnosticat cu Autism.La anceput am negat foarte mult asta , nu-mi venea sa cred ca copilul meu ar putea avea asa ceva parca totul se prabusise peste mine intrasem intr-o situație de soc din care cu greu mi-am"revenit"!Nici acum nu sunt bine dar am realizat ca trebuie sa lupt pentru copilul meu care are teribil de mare necesitate de mine ! E NESPUS DE DUREROS eu una asta simt sa-mi vad copilul diferit de ceilalti copii mi-as fii dorit sa nu se fii antamplat asta mai ales ca am mai trecut printr-o experienta destul de neplacuta cu o sarcina oprita an evolutie cand mai aveam putin si intram in 6 luni de sarcina! dar am trecut peste m-am recuperat si fizic si psihic si la un an de zile a venit David p lume: nu pot exprima in cuvinte ce am simtit cand am aflat vestea cea mare , am fost foarte bucuroasa pt ca mi-l doream extrem de mult. :thankyou: fetelor sper ca nu vam plictisit m-am hotarat greu sa va scriu , sper sa devenim o mare familie gathering [/b]
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
ani

Data inscrierii: 26/Aug/2009
:hi: :hi: gathering gathering :kissing2: flowers
gabi.b
gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Ada ma bucur ca ai scris si tu , aici la Jurnal . Stim ca e greu de acceptat , dar cu timpul , trebuie sa te reculegi si sa te hotarasti ce vei face cu David , caci el are nevoie de ajutor acum ca e mic ...e varsta la care se pot face multe lucruri pentru recuperarea lui . Sper ca ai luat legatura cu mamica din giurgiu despre care ti-am vorbit , sa nu te sfiesti caci noi parintii ne ajutam intre noi , asa ca nu e nici un efort pentru nimeni sa-ti dea un sfat flowers Chiar si aici pe forum poti intreba ce vrei , pe oricine cu siguranta ti se va raspunde :hi:
angela
angela
Data inscrierii: 04/Sep/2008
:hi: :hi: :hi:
flowers flowers flowers

ada
ada
VA multumesc mult pentru incurajare! chiar aveam nevoie de voi si de sfaturile voastre! de multe ori ami vine sa strig la cer de suparare dar ancerc cat de cat sa ma mentin cu picioarele pe pamant! Iti multumesc ANI pt ca tu mai convins sa scriu si in acelasi timp MI-AI OFERIT SI NUMEROASE SFATURI :kissing2: CAT DESPRE DAVID VREAU SA VA IMPARTASESC SI VOUA BUCURIA MEA: A anceput sa tina creionul asa cum trebuie si coloreaza ceea ce pt mine anseamna ffff mult! e un anceput bun avand an vedere ca are doar o saptamana de terapie eu ma bucur f mult :mbounce:
ada
ada
file:///D:/Pozfile:///D:/Pozefile:///D:/din%20telefon/13-07-08_105012.jpg%20david/IMG_0114.JPGe%20david/Imag025.jpg EL este david baietelul meu !
ani

Data inscrierii: 26/Aug/2009
Ada,nu trebuie sa-mi multumesti,am vrut sa te ajut asa cum fetele m-au ajutat pe mine in urma cu aproximativ un an.Trebuie sa nu ne inecam in dezamagire,sa nu ne pierdem speranta,daca ne oprim noi se vor opri si copii nostrii.Sunt zile cand nici eu(cred ca fiecare in parte,de fapt)nu mai pot,cand vad alti copii si imi imaginez cum ar fi fost viata daca el,copilul meu,ar fi fost bine.Noaptea plang pana la epuizare si a doua zi parca ma simt mai bine,ma gandesc ca macar el e langa mine,alti parinti sunt mai napastuiti,li se sting copii fara ca ei sa poata face ceva.Trebuie sa credem in Dumnezeu,Ada,El nu ne va lasa! :kissing2:
ada
ada
Fetelor am si eu o intrebare...! Am auzit de dr Naghiu si as vrea sa mergem si noi la un consult dar nu sunt prea hotarata an privinta lui. Nu stiu ce fel de medicamente ai va da si nici la ce-i foloseste si mai ales ce reactii au? Pana acum iam dat TONOTIL si din cate vad ai merge bine nui da stari de neliniste si nici nu-l agita dar mai sunnt si altele care mie una ami e frica sa-i dau. Mai are si ulei de peste care am auzit ca e bun dar aici la GIURGIU pe unde am antrebat nu-l au si atunci nu stiu cum sa fac si nici nu stiu daca e scump sau ieftin! :thankyou:
angela
angela
ada,de doctorul naghiu te poti informa singura de pe blogul lui radunaghiu.ro sau de pe adresa centrului napocensis care este tot al lui
si eu in urma cu 2 ani cand am dat peste acest forum întâiul fapt a fost sa ma informez depre el si sa ajung neaparat la el
si el recomanda tonotil si ulei de peste pt ca si noi avem in schema pe care ia facut-o fetitei mele.
pe langa astea el este specializat pe tratament homeopat iar pe copii care sufera de autism le face o detoxifiere de vaccinurile pe care le-a luat copilul pana la data cand ajunge la el si o alta detoxifiere de metale grele.
adica el curata corpul copilului de tot ce este toxic si dupa aceasta curatare trunchiul este pregatit sa asimileze tot ce este bun
asta este o explicatie mai babeste dar cu siguranta vei primi raspunsuri mai elaborate si mai "sofisticate" de la alte mamici.
tot la centru napocensis poti face o evaluare psihologica si logopedica la copil si tot de la iei vei primi si recomandarii pt lucru cu copilul acasa
SUCCES

gabi.b
gabi.b
Asa e , Ada . cum zice Angela , Dr Naghiu face tratament homeopat , combinat cu cel naturist , el avand specializarea de medic neuropsihiatru de pediatrie cu competente in homeopatie. Este un om deosebit inainte de toate si , pentru ca sa intelegi întocmai ce e homeopatia ( care e diferita de medicina alopata ) ar necesită sa intrii pe site-uri de homeopatie (da o cautare pe google ) sa vezi cam ce inseamna ca sa intelegi mai bine cum functioneaza vindecarea in homeopatie . poti intra si la noi pe forum la LEGI ASOCIATII CENTRE , acolo vei gasi adresa centrului NAPOCENSIS , unde consulta dr Naghiu . Acest remediu homeopat da efecte foarte bune la copiii mici dar se poate incerca si la cei mari (asa cum am facut eu) , si pe langa remediile homeopate el foloseste si tratamente naturiste , suplimente nutritive , vitamine .poti intra si la noi pe forum sa citesti mai pe larg la TRATAMENTE , tot ce gasesti legat de homeopatie.
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
uleiul de peste se gaseste intr-adevar mai greu. De regula sunt pilule din acelea gelatinoase pe care cei mici nu le pot inghiti. Incearca sa faci comanda la o farmacie sau la un magazin cu articole naturiste. Eu asa am reusit, am luat un ulei islandez din ficat de cod, care se spune ca nu e cea mai fericita alegere, pentru ca ficatul acumuleaza substantele toxice din peste. Dar i-am dat din acela. A costat doua sute si ceva de mii dar e sticluta suficient de mare, ajunge mult timp, daca ii dai cate o lingurita pe zi (asta e doza la copiii mici).
angela
angela
eu am ascultat-o pe gabi si i-am luat lui diana ESPRICO care contine omega 3 , omega 6, magneziu si zinc
pot zice ca face fapte extraordinare in numai o luna de administrare
i-a marit concentarea ,a linistit-o si a si inceput sa spuna cuvinte mai multe
l-am gasit suficient de greu dar pana la urma am dat comanda la farmacia HELPNET intr-o sapt mi l-au adus

camel
camel
Data inscrierii: 30/Iun/2008
eu am luat tablete si le spargeam cu un ac steril si turnam uleiul in suc, ca nu le luau altfel
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
gabi.b
gabi.b
Ada , uite asta e produsul care i lam dat Andreei o perioada indelungata :
http://www.naturashop.ro/pure-dha-p-1460.html . Exista foarte multe moduri de ulei de peste , acesta de aici e ulei pur , excepțional zămislit pentru copii , mai e si cel de la LYSI , care e sub forma lichida sau pilule gelatinoase , care e de asemenea foarte indicat :
http://www.sanavita.ro/lysi-m-99.html
my angel

Data inscrierii: 02/Sep/2009
bafta si tărie cu ingerasul tau :hi: gathering
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
gabi.b
gabi.b
Ada am facut din nou rost de nr de tel al mamicii din Giurgiu , dar sa mai intrii pe chat sa til trimit flowers
ada
ada
Buna tuturor! NU prea v-am scris despre DAVID si simt nevoia sa o fac acum căci eu personal sunt multumita de felul cum a evoluat pana acum. :clap2: Am aflat de putin timp despre DAVID cam prin aprilie, si tot de atunci am inceput si cu terapia ABA. C sa spun... progrese sunt ,se vad p zi ce trece si asta ma bucura imi da incredere mai multa in sansele lui de recuperare. A inceput sa raspunda la comenzi , se uita cand il strig ceea ce nu facea pana acum ,a invatat sa-mi dea gurita atunci cand ai cer sa ma pupe, la lectii e mult mai prudent si raspunde tot mai mult la ceea ce i se cere sa faca terapeuta e cumplit de multumit de el imi spune ca p fiecare zi progreseaza mai mult si ma bucra asta. am inceput sa ai dau si OMEGA3 si din cate am observat ai merge bine ba chiar spune cuvinte de genul: mama, didi ,baba, dede, da si mai sunt cateva dar nu-mi mai vin acum in minte! deocamdata am facut doar 1 ora p zi terapie dar din august va face cate 2 ore si sa ne ajute D-zeu sa fie mai bine ca acum. ESTE foarte greu dar avem speranta an suflete ca va fii mai bine si luptam din rasputeri sa nu ne dam batuti, fiindcă nu stam prea bine cu banii!SA NE AJUTE Dzeu si sa ne dea forta necesara pentru a ne ajuta copii pt ca au sanse mari de recuperare si merita dreptul la o viata normala si frumoasa! :kissing2: Am saa mai scriu bineinteles sa va spun si voua despre ingerasul meu DAVID love VA SARUT SI SA NE AUZIM NUMAI DE BINE :mbounce: flowers
Laurana

Data inscrierii: 28/Iul/2009
Buna Ada ! Bine ai venit ..!Eu merg cu baietelul meu la d-nul NAgiu de 3 ani.Daca vrei sfatul meu eu zic sa te duci la dansul .Cu cat copilul e mai mic si mai aproape de momentul declansator al bolii , cu atat rezultatele se vad mai repede.Ia-ti inima in dinti si vezi cum e ,apoi decizi ce e mai bine pentru copilul tau! Iti vor numai decizii bune!

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje