![]() |
| UN COPIL IN LUMEA LUI |
|
ani
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
BUNA!
Aici suntem o mare familie,aici ne gasim alinarea de care avem atata nevoie. ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Buna Valentina
ne bucuram de cunostinta Sorin e la gradinita ? Vorbeste? descrie-l mai mult , cand ai timp ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
![]() |
||||||||||||
|
_________________ E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE |
|||||||||||||
|
ada
![]()
|
BUNA VALENTINA
BINE AI VENIT AN FAMILIA NOASTRA! NU MAI PRIVII LA LUME NU O SA-TI FACA BINE FII MAI OPTIMISTA SI IUBESTE-TI PUIUL ASA CUM ESTE EL SI VEI VEDEA CA TOTUL VA FII BINE1 E DESTUL DE GREU STIU SI EU AM UN INGERAS P NUME DAVID DE 2 ANI SI 6 LUNI CARE ARE AUTISM SI TE ANTELEG EXEMPLAR DAR AICI AI NIMERIT BINE VEI PRIMII SFATURI LA NEVOIE SI INCURAJARI CAND SIMTI CA NU MAI POTI!: ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Privirile celor din jur , ar necesită ignorate , daca se poate ...nici eu nu pot..dar macar incerc , ar trebui sa incerci si tu , nu te mai uita la ei , pur si modest , doar la copil , atunci cand are un comportament nepotrivit ...macar sa incercam , cateodata imi iese
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| bine ai venit printre noi |
|
alinutza
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Valentina, noi ne-am cunoscut si pe chat, fi tare ca viata merge inainte si noi cu ea. Daca noi nu suntem tari cine ii ajuta pe copiii nostri?
Te pup si multa putere si dragoste!!!! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
my angel
![]()
|
bine ai venit ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ela
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
buna! toate suntem afectate de ,,gura lumii,, mai mult sau mai putin.eu cel putin ma gandesc ca toti au un necaz mai tarziu sau mai devreme.exista o vorba ,,sa se uite fiecare in ograda lui,, .
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| UN COPIL IN LUMEA LUI |
|
||
|

Aici suntem o mare familie,aici ne gasim alinarea de care avem atata nevoie.

NU MAI PRIVII LA LUME
NU O SA-TI FACA BINE FII MAI OPTIMISTA SI IUBESTE-TI PUIUL ASA CUM ESTE EL SI VEI VEDEA CA TOTUL VA FII BINE1 E DESTUL DE GREU STIU SI EU AM UN INGERAS P NUME DAVID DE 2 ANI SI 6 LUNI CARE ARE AUTISM SI TE ANTELEG EXEMPLAR DAR AICI AI NIMERIT BINE VEI PRIMII SFATURI LA NEVOIE SI INCURAJARI CAND SIMTI CA NU MAI POTI!: