![]() |
| vreau sa aflu si eu mai multedespre tratament homeopat |
|
anasperanta
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Eu sant una din mamicile care i-am intrerupt medicamentele de la neuropshiatru...
Crinuta are aproximativ un an jumate de cand are acest remediu homeopat...rezultatele sant lente,s-a imbunatatit comunicarea (atunci cand are nevoie),atentia sa imbunatatit mai putin dar totusi e mai atenta,starea de agitatie e uneori in scadere alteori in crestere...in functie de pastilute...,strereotipii inca nu sau remediat de tot,mai exista(canta extrem de mult,plescaie din limba).... Ce am aflat de curand de la un tatic (emil_c utilizator al acestui forum)...ca exista la cluj un aparat in care se depisteaza metalele din corp si alte probleme ale copiilor cu autism...se face si tratament homeopat si copilul acelui tatic are rezultate bune...de cand face acel tratament.asteptam vesti. Mai avem pe forum o mamica(iris) care deja si-a facut programare...sant curioasa cum va sta copilul cu acele casti la ureche...si in functie cum ma va indruma ma duc si eu cu fata la Cluj... Mentionez ca tratamentul e tot homeopat la Cluj...iti voi arataun link unde poti afla mai numeroase despe homeopate: http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Homeopatie/Homeopatia_-_o_metoda_terapeutica_medicala_stiintifica_241.htm Iar aici linkul..unde poti sa gasesti mai multe din ceea ce ne-a povestit Emil http://copii-cu-autism.myforum.ro/tratamente-alternative-vt293.html?highlight= |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
aranea
![]()
|
Si eu am inceput tratamentul homeopat, dupa ce un an i-am dat rispolept.
Rispoleptul il cam facea agitat, dar dr. tot m-a indemnat sa-l continui.
Acum, dupa o luna de tratament homeopat, pot spune ca a devenit mai linistit, mai calm, se uita la mine cand vorbesc cu el. (nu stiu cat intelege). Sper sa mearga spre bine. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Buna Aranea... si eu sant adepta homeopatelor,din motiv caci nu sant in cantitate multa de administrat,iar rispoleptul etc,duce la dependenta ...stomagelul copiilor nostri nu trebuie alimentat in cantitate mare cu pastilute si care nici nu confirma faptul ca au rezultat imbucurator,deocamdata nu exista remediu sigur pentru spectrul autismului,noi santem datori sa incercam si alegem ce e mai bun pentru copii nostrii...
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
| vreau sa aflu si eu mai multedespre tratament homeopat |
|
||
|