![]() |
| Ce fel de muzica prefera copiii vostrii? |
|
olesea
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Lui Alex ii place muzica in general. Nu pot sa zic ca are doar un gen de muzica preferat, acum asculta mai mult J. Timberlake, Amadeus, ii place extrem de mult colectia "Flacara" (avem primele 4 albume), Ducu Berti, Nicu Alifantis, si multe altele. Ii place sa-si aleaga solitar CD-urile si sa asculte muzica. El face si chitara clasica si ii place si muzica clasica.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
danielar63
![]()
|
Claudiei ii place indiferent ce gen de muzica cu conditia sa fie ritmata.Ii place foarte mult sa asculte muzica la casti.Invata textele suficient de usor si are ocazii cand se apuca de cantat prin casa,intro camera unde nu mai e nimeni,parca i-ar fi rusine sa nu o auda cineva.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
olesea
![]()
|
Apropo de muzica, acum o luna cred, Alex m-a luat de mana sa dansam in hol. Am inceput sa dansam (mai mult sarind prin casa) si ii spun sa si cante in timp ce dansam, sa nu sarim asa "fara muzica" si a inceput: "Dansez, pentru tine dansez......" desi nu prea am stat sa urmarim cu sufletul la gura emisiunea, asa din cand in cand. Da ne-am amuzat amandoi de chestia cu dansul
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
Lui Razvan ii place in primul rand rock-ul, mai ales baladele rock si porțiunea instrumentala. Ii mai plac Rhianna, Madona, Shakira (mai ales la melodia "don't bother" statea nemiscat, nu clipea si avea gura cascata mai ales cand aparea ea in prim plan). I-au placut multe, incepand cu muzica anilor '80 pe care adormea (CD), apoi atomic (fara de care nu manca), apoi mtv si utv "la greu", multe si diverse... mai are o slabiciune pentru Florin Chilian cu bucata aceea "10"... Ii plac astea sensibile, romantice...I-a mai placut Morandi inca de la primele bucati si asta in mod constant ca daca aparea una noua, rapid era tare atent si abia pe urma imi dadeam seama ca e tot Morandi. A, si DJ Project, Fly project (parca asa)... La MEGASTAR ii place sa se uite... dar rock-ul ramane pe primul loc (Queen, Nirvana, Metallica, Bon Jovi, Aerosmith)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
natasa
![]()
|
Lui Bogdan ai plac manele de pe calculator si muzica populara de pe ETNO, chiar mai inainte mi-a spus: mama eu sunt tigan si nu "autist" si trebuie sa ascult manele, mama este "autista" deoarece umbla pe autism. I-am spus sa se linisteasca ca nu este nici tigan nici autist. Ma apuca jalea cand al aud cantand:" Ce-am facut in viata asta", " Prieteni puteti sa-mi luati viata",etc.
Am luat si am sters intr-o zi tot de pe calculator caci ma durea capul sa ascult numai manele cand vin obosita de la servici. Vai ce scandal a facut trebuia sa chem iarasi o vecina sa inregistreze, de unde stie ea, ca sa-l mai linisteasca... |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Bogdan se comporta ca un baiat..adevarat .si baiatul meu a avut o perioada cand prefera manelele, acum a trecut . Andreea acum asculta Hip-Hop , in special Parazitii , care au niste texte destul de clare ....a auzit si ea la frate-su si acum ii place...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nico_g
![]()
|
natasa, indiferent ce probleme are copilul tau, trebuie sa recunosti ca are o logica destul de "sanatoasa". Eu nu m-as fi gandit la asemenea conexiuni...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Melodie cu clip plăcut , o folosesc ca recompensa pentru Andreea..
http://www.youtube.com/watch?v=9wO-zNWxXMM&feature=related |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
danielar63
![]()
|
SUPEEEER!!!
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
La dans toata lumea!!!!Asta asculta Andreea , am reusit sa o fac sa asculte muzica amplificata la boxe mari , cu volum maxim !!!Asculta si danseaeaza.
http://www.youtube.com/watch?v=CX6jRX0banc |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
simo z.
![]()
|
http://www.youtube.com/watch?v=moBnvpvL47Q la Laura ii plac desenele animate are o preferinta si are o melodie nespus de ritmata si vesela sper sa le placa si copiilor vostri la dans va rog si gimnastica
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Ce fel de muzica prefera copiii vostrii? |
|
||
|