![]() |
| Buna ! |
|
danielar63
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Buna Briella! Ne bucuram ca vrei sa ne ajuti !Ar fi minunat sa aflam mai numeroase de la cineva care dupa cum spui tu "vede totul din interior".Din cate stiu eu cei care au acest sindrom Asperger au cateva manifestari de autism,dar nu este la fel de grav.Te-am ruga sa ne spui mai multe despre tine.
![]() |
||||||||||||
|
_________________ Sa fii plin de admiratie si departe de orice invidie, sa te inveselesti in mare masura de binele altora, sa iubesti cu o asemenea generozitate a inimii incat dragostea ta sa fie o posesiune draga in absenta rautatii. |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
briella integreazate printre noi...si intra in discutii cu noi acolo unde crezi ca ai trait anumite clipe la fel ca copii nostrii...avem jurnale la copii poti sa ne raspunzi si acolo...poti sa ne mai explici din trairile lor...si noi ca parinti de copii cu autism am devenit mai singuratici...dar nu ne lasam...hai sa fim prieteni buni...eu te imbratisez din tot sufletul...
...
poti deschide un jurnal al tau , iar noi ne vom ghida mai usor...oricum eu vreau sa comunicam.... |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Briella, poate ne ajuti si pe noi sa intelegem mai bine manifestarile copiilor nostrii . Uneori e tare greu ...eu ca mama vreau sa o ajut si pur si rudimentar nu pot ,Dumnezeu te-a adus printre noi ca sa ne luminezi . Studiem tot ce putem , citim carti , mergem pe la medici dar nimic nu se compara cu ceea ce tu ne-ai putea povesti
Multumim pentru curajul tau! Scrie-ne de exemlu cand ti-ai dat seama ca esti speciala? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
luana
![]()
|
buna Briella, iti multumim din suflet ca vrei sa ne ajuti cu experienta ta... as vrea sa ne povestesti mai numeroase despre tine, daca ai unele particularitati si care sunt acelea... din ce cauza nu poate un copil autist sa comunice? de ce nu intelege unele intrebari?(ex:ce ai facut azi la gradi?)sau(ex:unde lucreza mama ta?) ...de ce nu intelege sensul figurat al cuvintelor?... de ce dezvolta unele fobii?...de ce nu pune intrebari?...si te-am ruga sa ne spui ce varsta ai? te pupam si te inbratisam
![]() |
||||||||||||
|
_________________ vreau sa impartasesc din experianta mea in legatura cu , copilul meu care sufera de autism si la rindul meu sa invat lucruri noi de la alti parinti care sunt in situatia mea... |
|||||||||||||
|
briella
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Vad acum ca mesajele mele au disparut, desi eu v-am raspuns ! Stie cineva ce se intampla?
Va rog frumos sa-mi raspundeti daca stiti !! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
briella
![]()
|
Vad acum ca mesajele mele au disparut, desi eu v-am raspuns ! Stie cineva ce se intampla?
Va rog frumos sa-mi raspundeti daca stiti !! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
briela...eu am mutat mesajele tale la "jurnalul copilului"...stii ma gandeam unde sa te incadrez la printi sau la copii...aici sa ramana doar rubrica "sa facem cunostinta"doar o scurta descriere...restul sa fie la jurnale...eu zic ca am facut bine...sa imi spui daca ai gasit mesajele tale...sa imi spui daca e bine asa cum am facut...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
briela...sper ca am procedat bine ...astept raspuns de la tine...cu drag mamica crinutei
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
briella
![]()
|
Am gasit mesajele; dar m-am speriat...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
nu te speria briela...noi suntem mamici aici cu suflet bun...nimic nu se intampla cu rautate...daca se intampla ceva ne aparam una pe alta...dupa ce am mutat mesajele mi-am dat seama ca e posibil sa te sperii ...dar deja tu ai scris mesajul si apoi ti-am raspuns imediat.
![]() |
||||||||||||
|
|||||||||||||
| Buna ! |
|
||
|

...