![]() |
| poezii... |
|
gabi.b
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
elegant si trist..prea trist chiar
HAI NU FI TRISTA , DRAGA MEA MAI BINE ASCULTA-TI INIMA DESCHIDE SUFLETUL SI NU LASA NIMICUL SA-TI DOMINE FIINTA.... DUMNEZEU SA TE INDRUME SA-TI DEA DOAR SFATURI BUNE CA O VIATA EL TI-A DAT DOI COPII FRUMOSI SI BUNI HAI!...INCEARCA SA TE ADUNI! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
lili
![]()
|
întâia mea poezie
[url=http://www.99poze.ro/p/813d82241f8537db3ade7e7ea9b73179.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
_________________ „Să nu-i educăm pe copii pentru lumea de azi.Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari. Şi nimic nu ne permite să ştim cum va fi lumea lor. Atunci să-i învăţăm să se adapteze.”(Maria Montessori) |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Primavara
primavara e grabita sa anunte ca ea vine e statornica si bucuroasa sa ne revada in acelasi loc isi pastreaza amintirile in acelsi loc se intoarce sa inmugureasca timpul ei e pretios stie exact ce sa faca, daruieste bucuria de a trai in caldura ei ne indeamna sa realizam cat suntem de bogati e un anotimp frumos conceput ptr noi,aduce zambet un fel de inceput de a prinde vigoare pentru un alt an.....(eu) |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
O fetita
o fetita era balerina,in curtea bunicii, o privesc in timp,dupa ani si ani, era zglobie si mangaiata in poala bunicii, joaca ei de-a baletul era fara bani, natura era simpla in jurul ei, dar imbietoare, gardul nu era o stramtoare,in drum erau copii, acea fetita era o micuta cantatoare, care nu stia decat a arata ce inseamna a iubi. (eu) |
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Poarta
Poarta se deschide si ramurilor verzi Tu astepti o floare, eu astept sa vezi, Cerul nazuieste vietii mele...aripi Sa le inalt pe valuri,de crampei de daruri. Poarta ne insoteste in ochi cu lumina, O vezi,pasim pe spini de floare...doare, Cerul e albastru reflecta intro zare Acea miscare lenta de suflet in lumina. |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ani
![]()
|
ai talent! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| poezii... |