![]() |
| salut |
|
angela
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Oana,fa un jurnal al copilului tau,scrie acolo ce face ,ce nu face,pune intrebari,iar aici ce te supara pe tine,aici iti deschizi sufletul.Vei fi primita cu drag de toata aceasta fam. cu suflet mare. Punete pe scris!!!!!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
gabi.b
![]()
|
Oana . putem vorbi deschis , asa cum spune si Angela . intre noi nu avem secrete , poti sa spui totul despre copilul tau , cu bune cu rele . Aici nu te judeca nimeni , in cel mai ,,rau ,,caz vei primi ...sfaturi... ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| sperante |
|
oana15
![]()
|
sunt tare fericita cum am spus si in jurnal robert spune bobo ,baba si aba la apa.El nu a scos niciodata un sunet poate un pic pe la 8-9 luni da-da,ba-ba si cam atat.Suntem in culmea fericirii ,dar uneori ma simt slabita ,fara tărie pentru ca eu lucrez cu el programele si uneori am nevoie de ajutor si este un pic cam greu ,dar cand vezi asa progrese realizezi ca nu o faci in zadar ma dedic lui si sper ca o sa fie bine.Chiar m-am inscris la psihologie la fac sa stiu ce trebuie facut mai departe +mult citit!Va pup si vb!
![]() |
||||||||||||
|
_________________ suntem cele mai speciale mamici,pentru ca ne-a fost dat sa avem copiii deosebiti! |
|||||||||||||
|
angela
![]()
|
LA MULTI ANI OANA15 !!!! SI BAFTA LA EXAMENELE CARE LE VEI INCEPE IN CURAND.
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
oana15
![]()
|
merci angela,sa fie!
|
||||||||||||
|
_________________ suntem cele mai speciale mamici,pentru ca ne-a fost dat sa avem copiii deosebiti! |
|||||||||||||
|
lili
![]()
|
La multi ani pentru Robert!!!!! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
lia
Nu conteaza stelutele conteaza cine sunt
![]()
|
Oana, de unde anume esti? Am inteles ca de undeva din jurul Bucurestiului. Mi-ar placea sa ne intalnim si poate sa imi impartasesti din experienta ta. Am vazut ca avem copilasi de varsta apropiata.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| salut |
|
||
|

Oana . putem vorbi deschis , asa cum spune si Angela . intre noi nu avem secrete , poti sa spui totul despre copilul tau , cu bune cu rele . Aici nu te judeca nimeni , in cel mai ,,rau ,,caz vei primi ...sfaturi... 

La multi ani pentru Robert!!!!!