![]() |
| SPORTUL |
|
iris
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
![]()
|
Irina nu are trebuință de spalier :-D se catara peste tot...umbla pe mobila din bucatarie ca pe bulevard...uneoti cred ca in alta viata o fi fost alpinista :lol:
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
:lol: Da... Pai atunci, cu atat mai mult cu cat ii place sa se catere, ofera-i probabilitatea sa o faca! Preferi mobila (indiferent de camera) sau un loc special amenajat? :smile:
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
Sa nu exageram..... :lol: nu imi transform casa intr-o sala de sport...ideea era ca ii place si se descurca de minune sa se catere ....nu are nici o problema...problema e a celor care nu sunt obisnuiti.... :lol: sunt cu inima cat un purice cand o vad...nu are nici un obstacol ....are un echilibru de invidiat ...nu a cazut niciodata
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
Nu e vorba de a-ti transforma casa i nsala de sport, ci, in functie de dimensiunile si numarul de camere, sa sacrifici un perete... cam atat...
Altfel... :lol: felicitari pentru echilibru; dar in ideea de stârnire psiho-motora, exista posibilitatea sa faca gimnastica? |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
iris
![]()
|
am inteles ce ai vrut sa spui....glumeam(cu sala de sport)...oricum nu am decat doua camere...in ceea ce priveste gimnastica nu stiu ce sa zic ,poate ca ar putea face ceva dar mai intai trebuie sa inteleaga ce i se cere sa faca,si ea abia acum incepe (cel putin asa cred eu)sa inteleaga unele comenzi.Asta e porțiunea cea mai grea...si apoi ar mai fi trebuință si de cineva care sa stie lucra cu ea in acest sens...aici nu avem astfel de persoane...din pacate
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
Dar daca ar avea ocazia sa vada, de ex o caseta cu astfel de exercitii, ca sa-i vezi reactiile?? :-)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Crina ii place emisiunile de la televizor acelea care fac reclame la biciclete de slabit,sau la bandele acelea care fac masaj...e inebunita sa vada cum ii "dardaie bucile la fete",ii place in parc sa se catere pe toate barele ...deci gimnastica iar placea daca ar avea loc amenajat si cineva care sa se ocupe in mod aparte cu ea...dar zic si eu ca iris de unde spatiu adecvat si personal calificat in lucru cu un copil care de-abia acum incepe sa priceapa.....ar fi ceva genial...super...
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
simina2
![]()
|
Sotul meu il ia pe Andrei la sala de sport atunci cand merge...este incantat...de fapt sunt amandoi incantati... :lol:
Andrei este mascota salii...face tot ce vede la ceilalti... Daca l-ati vedea cum il pazeste pe tata cand cauta adidasii... :smile: si striga: SI EU...EU EU PLEACA TATA... UNDE PLEACA TATA MEA? |
||||||||||||
|
_________________ Va doresc toate cele bune si multa dragoste... Cu respect,
Simina2 http://viata-sanatoasa.piczo.com/?cr=4&rfm=y |
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
mai fetelor, nu mai exista "PALATUL COPIILOR", fostele "Case ale Pionierilor"? acolo ar necesită sa fie profesori specializati in diferite domenii (karting, Karate, balet, gimnastica...). Eu zic ca ar fi o varianta f. buna... :smile:
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
anasperanta
![]()
|
Exista cladirea aceea...dar sincer nu ma-m mai interesat ce se mai dirijeaza in ea....am sa ma interesez....chiar asa o idee buna!....cand eram eu copil pe acolo fregventam...ce viata!
|
||||||||||||
|
_________________ Existam vremelnic prin ceea ce luam din jur dar traim Vesnic prin ceea ce daruim. |
|||||||||||||
|
Beba
![]()
|
si eu am facut balet acolo...
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||