Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Oare autismul este o boala provocata de vaccinuri??
Laurana
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt

Data inscrierii: 28/Iul/2009
Raspunde cu citat (quote)
Zilele trecute,vorbeam cu bunica unei fetite diagnosticata cu autism,si ii explicam ca noi credem ca la baietelul nostru toate problemele au venit de la vaccinuri el avand o dezvoltare normala pana la varsta de 1 an..Atunci bunica m-a intrerupt si mi-a zis mirata :Maica, dar noi nu i-am facut vaccinuri!
Aici incepe dilema mea...Andrei a avut in maternitate icter si i s-a adminstrat fenobarbital(noi dam vina pe asta ca l-a sedat f tare si i-a adormit intr-un fel imunitatea),iar dupa vaccinul de la 1 an si cel impotriva rujeolei copilul meu s-a inchis in el ,n-a mai zis tata ,ma-ma ...
Acum ce sa cred? Acelei fetite nu i s-au facut vaccinuri,poate doar BCG-ul din maternitate,si ce se mai face acolo.
Intrebarea mea pentru voi dragele mele este:
----Ati administrat fenobarbital copiilor?Cunoasteti cazuri cu autism care sa nu fi facut vaccinuri ?

gabi.b
Data inscrierii: 19/Apr/2007
Exista teoria ca autismul ar fi declansat de administrarea vaccinurilor , de fapt a aunei substante care ajuta la conservarea oricarui vaccin si care se cheama Timerosal ( SPER CA NU GRESESC) .Dar nu e demonstrat pe perfect acest lucru , se zice de întocmai ca exista o predispozitie genetica si doar anumiti la anumiti copii se declanseaza autismul , in urma vaccinarii .Nimic nu e clar , dovedit , este inca o dilema, americanii au spus chestia cu vaccinurile....In fine si fetita despre care vorbeai mai sus a fost vaccinata in maternitatee , deja in primele zile de viata se incepe vaccinarea , asa ca degeaba spunea bunica .... :sorry: De exemplu Andreea a avut si o deficienta fizica , la nastere , autismul ei manifestandu-se foarte tarziu , noi am dat vina pe prematuritatea ei in intarzieri . De asemenea se mai spune ca prezenta Plumbului in admosfera si prezenta E-urilor ar fi raspunzatoare de aparitia autismului , mai exact de inmultirea numarului copiilor cu autism si ADHD. Numai Dumnezeu stie adevarul . Personal cred ca vaccinarea este totusi un rau necesar , deoarece s-ar raspandi numeroase boli daca n-ar exista si cred ca , cel putin in vitorul apropiat nu vom afla daca doar vaccinarea e de vina.Nu cunosc nici un copil nevaccinat , care sa fie autist , de fapt copiii sunt vaccinati inca de la nastere , fara sa fie intrebate mamicile , deci factorul declansator exista inca de atunci , chiar daca apoi nu mai primeste restul vaccinarilor.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
nico_g

Data inscrierii: 12/Feb/2008
Copilul meu a luat fenobarbital la nastere (20 de zile). A avut icter cumplit de intens, cu bilirubina 19mg%, ceea ce este enorm (izoimunizare Rh), iar fenobarbitalul se da in icter nu cu rezultat sedativ, ci pentru a scinda bilirubina (prezenta in indiferent ce icter, chiar de cauza) care, altfel se fixeaza in nucleii cerebrali si produce fenomene grave pana la encefalopatie si moarte. La noi s-au asociat si alti factori de risc: prematuritatea (32 saptamani), imaturitatea pulmonara, exsanguinotransfuzia dupa care a facut stop cardio-respirator timp de 15 minute si apoi convulsii, astfel incat medicul mi-a spus ca sansa sa traiasca i-o da numai Dumnezeu, ca medicina... Ca fenobarbitalul a avut si efect sedativ, e foarte adevarat, ca din a zecea zi cand a scapat de alimentatia prin sonda, nu mai puteam sa il trezesc sa manance. O doctorita inteligenta ma sfatuia sa il ud pe cap cu apa rece sa se trezeasca. Se trezea cateva secunde apoi manca prin somn. Pe la 3 luni nici nu mai putea sa manance altfel, pentru ca, daca se trezea si simtea tetina in gura, varsa in jet. Asa ne-am chinuit pana dupa un an cu biberonul, apoi pana la doi ani cu lingurita, varsa numai cat simtea mancarea in gura. Prin somn nu se mai putea, asa ca singura sansa sa manance era cu muzica la tv (anumite melodii, nu orice). Cand se termina melodia si avea inca mancare in gura, varsa. A fost un cosmar pe care nu cred ca si-l poate imagina cineva. La vaccinuri a reactionat grozav de violent inca de la 2 luni, facea febra spre 39 timp de 3 zile. O chestie interesanta e ca, inca de la 2 luni am incercat sa ii dau fenobarbital pentru profilaxia convulsiilor febrile si, in loc sa il adoarma cum se intampla cu o luna in urma, l-a agitat cumplit. Am mai incercat si la vaccinurile de la 4 luni, dar a fost la fel. La vaccinurile de la 1 an am incercat cu diazepam dar tot agitat a fost. Fiecare vaccin a fost un cosmar pentru noi. La ROR, era putin racit cand l-a facut, dar medicul a spus ca e o.k. (eu vroiam sa il mai aman, dar pentru medic cred ca era mai necomplicat ca mod de raportare sa il faca la toti copiii de 13 luni, o data. Ce sa zic?! De vorbit, oricum nu prea vorbea nici pana atunci, spunea doar bababa, dar nu imi faceam probleme ca evoluase supranatural pe aspectul motor si credeam ca "doar" se dezvolta inegal, mai ales ca prognosticul la nastere era "leguma". Nici medicul NPI nu si-a facut probleme, a zis ca arata superb, sa mai vedem pana la 2 ani. Dupa ROR, adica dupa 13 luni (coincidenta, sau nu) nu mai era foarte atent, doar fugea, se catara, am pus neatentia pe seama ca era FOARTE activ, la 1 an si 6 luni urca si cobora scarile daca erau joase fara sa se tina, cu picioarele alternativ, fugea km intregi pe strada ca abia ne tineam dupa el, stia sa ajunga in foarte numeroase locuri, la distante mari de casa... Am pus absenta limbajului si pe problemele alimentare, faptul ca nu vroia sa priveasca la gura noastra si ii venea sa verse cand ii tineam capul si ii spuneam "ma-ma-ma", "ta-ta-ta" l-am legat de asocierea gurii cu mancatul si, implicit, repulsia fata de mancare...
La vaccinuri nu m-am gandit niciodata ca ar putea cauza asa ceva, pana cand am inceput tratamentul homeopat si mi-a deschis ochii doctorita. Atunci am inceput sa caut informatii si m-am ingrozit. Pana atunci, le priveam doar din punctul de vedere al sanatatii publice, ca pevin imbolnaviri de temut. Apoi, mi-am revizuit parerea si am inceput sa discern mai bine. Consider ca sunt vaccinuri care trebuie musai facute, ca intre a vaccina copilul antipolio sa nu faca poliomielita si a nu-l vaccina ca sa nu faca autism, prefer sa il vaccinez, pentru ca mai bine cu autism decat cu poliomielita. Valabil si pentru DTP, hepatitic B. Insa nu cred ca i-as mai face ROR, pentru ca mai bine sa faca rujeola, rubeola sau oreion, decat autism. La antigripal, nici nu ma gandesc. Mai bine gripa (oricum raceste destul de des), decat... E adevarat, nu toti copiii vaccinati fac autism. Trebuie sa existe predispozitia pentru autism si predispozitia pentru a nu elimina mercurul din excipientul vaccinului, sau, mai rau, predispozitia de a-l fixa in creier. Astea cum sa le stii?! Ce teste se fac? Doar pentru x fragil?! Dar sunt atatea alte tulburari pervazive de creștere fara x fragil. Si atunci?!
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
Oare autismul este o boala provocata de vaccinuri??
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje