Pagina de start a forumului Copii-cu-autism.MyForum.ro

Copii-cu-autism.MyForum.ro
PROGRAM DE RECUPERARE
Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
vreau sa aflu si eu mai multedespre remediu homeopat
mihaela77
Nu conteaza stelutele,conteaza cine sunt
mihaela77
Data inscrierii: 28/Feb/2007
Raspunde cu citat (quote)
dragii mai,vreau si eu mai numeroase informatii despre tratamentele homeopate?voi ce ati dat copilasilor vostrii?au fost progrese?in timp ce faceati tratament homeopat,ati intrerupt tratamentul recomandat de neuro psihiatru?astept raspunsuri :thankyou:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Eu sant una din mamicile care i-am intrerupt medicamentele de la neuropshiatru...
Crinuta are aproape un an jumate de cand are acest tratament homeopat...rezultatele sant lente,s-a imbunatatit comunicarea (atunci cand are nevoie),atentia sa imbunatatit mai putin dar totusi e mai atenta,starea de agitatie e uneori in scadere alteori in crestere...in functie de pastilute...,strereotipii inca nu sau remediat de tot,mai exista(canta foarte mult,plescaie din limba)....
Ce am aflat de curand de la un tatic (emil_c utilizator al acestui forum)...ca exista la cluj un aparat in care se depisteaza metalele din corp si alte nereguli ale copiilor cu autism...se face si remediu homeopat si copilul acelui tatic are efecte bune...de cand face acel tratament.asteptam vesti.
Mai avem pe forum o mamica(iris) care deja si-a facut programare...sant curioasa cum va sta copilul cu acele casti la ureche...si in functie cum ma va indruma ma duc si eu cu fata la Cluj...
Mentionez ca tratamentul e tot homeopat la Cluj...iti voi arataun link unde poti afla mai numeroase despe homeopate:
http://www.sfatulmedicului.ro/articole/Homeopatie/Homeopatia_-_o_metoda_terapeutica_medicala_stiintifica_241.htm
Iar aici linkul..unde poti sa gasesti mai multe din ceea ce ne-a povestit Emil http://copii-cu-autism.myforum.ro/tratamente-alternative-vt293.html?highlight=

aranea
Data inscrierii: 02/Mar/2007
Si eu am inceput tratamentul homeopat, dupa ce un an i-am dat rispolept.
Rispoleptul il cam facea agitat, dar dr. tot m-a indemnat sa-l continui. no
Acum, dupa o luna de remediu homeopat, pot spune ca a devenit mai linistit, mai calm, se uita la mine cand vorbesc cu el. (nu stiu cat intelege).
Sper sa mearga spre bine.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privatTrimite un mesaj
anasperanta
anasperanta
Data inscrierii: 07/Dec/2006
Buna Aranea... si eu sant adepta homeopatelor,din rațiune caci nu sant in cantitate multa de administrat,iar rispoleptul etc,duce la dependenta ...stomagelul copiilor nostri nu trebuie alimentat in cantitate mare cu pastilute si care nici nu confirma faptul ca au efect imbucurator,deocamdata nu exista remediu sigur pentru spectrul autismului,noi santem datori sa incercam si alegem ce e mai bun pentru copii nostrii... :clap2: gathering

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje